Langley Fox: Γιατί πρέπει να γνωρίζουμε τη δισέγγονη του Ernest Hemingway

Είναι δύσκολο μετά το μικρό σου όνομα να ακολουθεί το επώνυμο, Hemingway και εσύ να καταφέρεις να κάνεις μια ζωή που θα περάσει απαρατήρητη και δεν θα σχολιαστεί ούτε καν γι’ αυτή της την κανονικότητα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Langley Fox, η 24χρονη δισέγγονη του μεγάλου λογοτέχνη, δεν παλεύει για τη δημοσιότητα, το αντίθετο μάλιστα προσπαθεί να την κρατάει μακριά από τις ιδιωτικές της στιγμές, προστατεύοντας τον εαυτό της πίσω από το επώνυμο του πατέρα της. Όταν τη ρωτάνε γιατί δεν συστήνεται με το επώνυμο, Hemingway, εκείνη απάντα πως το κάνει μόνο όταν θέλει να αισθανθεί σαν μυθιστορηματική ηρωίδα!

Αυτό που δεν μπόρεσε να αποφύγει και στ’ αλήθεια θα ήταν απορίας άξιων αν το επεδίωκε, είναι η κλίση της προς την τέχνη. Η ίδια είναι ταλαντούχα illustrator και εργάζεται με μεγάλη επιτυχία σαν part time μοντέλο – αρκεί να σας αναφέρουμε ότι έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες των οίκων Louis Vuitton και Marc Jacobs.

Μεγαλωμένη στο σπίτι της οικογένειας στο Άινταχο, ανατράφηκε μέσα σε ένα γυναικοκρατούμενο περιβάλλον με τη ηθοποιό μητέρα και την μεγαλύτερη αδελφή της, να αποτελούν τα πρότυπα της. Και παρά το γεγονός ότι σπάνια αναφέρεται στη βαριά κληρονομιά που φέρει από τη μεριά της μητέρας της, Mariel, την είδαμε να αποκαλύπτει την ταυτότητα της και να παίρνει μέρος στο project, με τίτλο, Running From Crazy, το οποίο ασχολείται με την κατάρα που χρόνια τώρα συνδέει το όνομα, Hemingway, με τις καταχρήσεις, τον εθισμό σε διάφορες ουσίες και τις τάσεις αυτοκτονίας. Η ίδια η μητέρα της, δηλώνει ότι αυτό που επιδίωκε, ήταν να αλλάξει την εικόνα που έχει ο κόσμος για την οικογένεια της και μέσα από αυτή τη διαδικασία, να καταφέρουν οι νεότερες γενιές να χαράξουν τον δικό τους δρόμο.

Παρόλα αυτά η πορεία της Fox φαίνεται να οδηγεί τα βήματα της διαρκώς πίσω στο Άινταχο, αφού όπως ισχυρίζεται εκεί βρίσκονται όσα την έλκουν και της παρέχουν έμπνευση για να δημιουργήσει. «Αισθάνομαι ότι βαθύτερες σκέψεις μου και οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες χτίζω τη ζωή μου προέρχονται από ‘κει». Όσο για τον ρόλο που παίζει η φαντασία στη δουλειά της, λέει ότι της αρέσει να εμμένει στις ρεαλιστικές λεπτομέρειες αλλά θέλει πάντα η τελευταία πινελιά να χαρίζει μια μυστηριώδη, σκοτεινή πνοή στα σχέδια της.

Στα επόμενα πλάνα της είναι και η συνεργασία της με τον Marc Jacobs, για λογαριασμό του οποίου έχει αναλάβει να σχεδιάσει ένα pop – up store, που αναμένεται να κάνει εγκαίνια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Όσο για το αν θα ανέβει στην πασαρέλα, η απάντηση της είναι: «Αν το τολμήσω ευχηθείτε να μου δώσουν φλατ παπούτσια!» Ακόμα όμως κι αν δεν τη δούμε σε κάποιο catwalk να είστε σίγουροι ότι το όνομα της θα το ακούσουμε ξανά, πολύ σύντομα και αυτή τη φορά αναφερόμαστε στο Langley που προτιμά και όχι στο Hemingway, που έχει από μόνο του τη δική του ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Rachel Weisz και Colin Farrell στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα