Λαμπερή επιδερμίδα σε λιγότερο από 15’; Τώρα γίνεται!

Η επιδερμίδα μας είναι τόσο μοναδική όσο κι εμείς και οι ανάγκες της συνεχώς αλλάζουν. Γιατί λοιπόν να μένετε στα ίδια προϊόντα περιποίησης όταν μπορείτε να παίξετε και να δημιουργήσετε συνδυασμούς που ταιριάζουν ακριβώς στην επιδερμίδα σας; Η συλλογή ΚΟΡΡΕΣ Beauty Shots – Masks & Scrubs με τον παιχνιδιάρικο τίτλο «Mix + Play» σας παρακινεί να παίξετε με τους συνδυασμούς της, με ευεργετικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα σας.

InStyle_600x600C ΚΟΡΡΕΣ BEAUTY MASKS 1

Τα Beauty Shots – Masks & Scrubs – κλείνουν σε 18mL τα φυσικά συστατικά που προσφέρουν ορατό αποτέλεσμα σε λιγότερο από 15 λεπτά. Η συλλογή περιλαμβάνει δεκατρία instant shots για τις προκλήσεις φροντίδας που εμφανίζονται σε πρόσωπο και μάτια και απαιτούν ταχύτατη αντιμετώπιση, ώστε να αναδείξουν την πιο λαμπερή, απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, για ένα φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο.

InStyle_600x600 KORRES BEAUTY SCRUBS
H συλλογή, πέρα από τις κλασικές μάσκες και scrub (με προσωπικό μου αγαπημένο το scrub ήπιας απολέπισης ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ), επεκτείνεται με τρία νέα προϊόντα. Δύο νέες ενισχυμένες premium μάσκες, η Βilberry μάσκα απολέπισης με 10% ΑΗΑ για εντατική απολέπιση και λαμπερό δέρμα και η Βlack Tea μάσκα, με ένζυμο μαύρου τσαγιού που καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, για άμεση σύσφιξη της περιοχής των ματιών και απόλυτα ανανεωμένο βλέμμα αποτελούν δύο εξειδικευμένες φόρμουλες για το απαραίτητο beauty boost πριν την έξοδο ή απλά για να σβήσουν τα σημάδια κούρασης. Στη βασική συλλογή, προστίθεται επίσης το νέο scrub βαθιάς απολέπισης με κόκκους ελιάς που απαντά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην ανάγκη για βαθύ καθαρισμό των πόρων και απομάκρυνση των ρύπων, προετοιμάζοντας το δέρμα για τα επόμενα βήματα περιποίησης.

ΚΟΡΡΕΣ BEAUTY SHOTS InStyle_600x600

 

Εάν λοιπόν θέλετε να ενισχύσετε την επιδερμίδα σας με φυσικά συστατικά για ένα άμεσο boost λάμψης και ενυδάτωσης, η συλλογή ΚΟΡΡΕΣ Beauty Shots – Masks & Scrubs σας περιμένει να πειραματιστείτε και να παίξετε, με βάση της ανάγκες του δέρματός σας.

Τη συλλογή ΚΟΡΡΕΣ Beauty Shots – Masks & Scrubs, μπορείτε να τη βρείτε στα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα