Kylie Jenner: Οι αντιδράσεις για το Handmaid’s Tale πάρτι που διοργάνωσε για την ελληνίδα κολλητή της

Η οικογένεια Kardashian είναι γνωστή-μεταξύ άλλων- και για τα πάρτι που διοργανώνει για την πολυτέλεια αλλά και για το θέμα τους. Αυτή τη φορά, όμως, η Kylie Jenner φαίνεται ότι δεν επέλεξε σωστά το concept για το πάρτι της κολλητής της, αφού δέχθηκε πολλές αρνητικές κριτικές.

Η Kylie διοργάνωσε ένα πάρτι εμπνευσμένο από τη δημοφική σειρά Handmaid’s Tale που πραγματεύεται τα γυναικεία δικαιώματα μέσα από την ιστορία της June, μιας γυναίκας που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια δυστοπική κοινωνία που αφαιρεί τα δικαιώματα από τις γυναίκες και τις χρησιμοποιεί ως μέσα αναπαραγωγής.

 

 

View this post on Instagram

 

Kylie and her bestie/assistant @victoriavillarroel

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Το πάρτι ήταν για τα γενέθλια της καλύτερης της φίλης, την όμορφη Θεσσαλονικιά Anastasia Karanikolaou, για το οποίο μεταμόρφωσε το σπίτι της στο Calabasas στην πρωτεύουσα Gilead της σειράς και σέρβιρε ποτά με ονομασίες που αναφέρονταν στο Handmaid’s Tale.

Οι γυναίκες είχαν ντυθεί «handmaids» κάτι που δεν άρεσε στους χρήστες των social media με κάποιους να γράφουν ότι απλά η νεαρή επιχειρηματίας δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στη σειρά και άλλους να γράφουν ότι είναι αηδιασμένοι με το concept: «Συνειδηοποιεί ότι η σειρά έχει να κάνει με βιασμό και καταπίεση…σωστά» έγραψε κάποιος. Δείτε τα σχόλια:

 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα