Kylie Jenner: Έγινε και επίσημα η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στα 21 της χρόνια

 

Splash News / Ideal Image

 

Η Kylie Jenner έγινε και επίσημα η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στα 21 της χρόνια, σύμφωνα με το Forbes, ξεπερνώντας τον Mark Zuckerberg-που μέχρι τώρα κατείχε την πρωτιά- ο οποίος είχε γίνει δισεκατομμυριούχος στα 23.

Η νεαρή αδερφή των Kardashians που το 2015 ίδρυσε την Kylie Cosmetics, βέβαια, έχει έσοδα και από το reality show της οικογένειάς της αλλά και συνεργασίες της με brands. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι η οικογένεια Jenner-Kardashian ζει πλουσιοπάροχα με την Kendal Jenner να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και την Kim Kardashian να βγάζει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό βέβαια που δεν άρεσε σε πολλούς χρήστες των social media που σχολίασαν την είδηση, είναι ότι η Kylie δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτοδημιούργητη αφού στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ξεκίνησε με την υποστήριξη της πλούσιας οικογένειάς της αλλά και ένα όνομα που της άνοιξε πόρτες.

 

Η Jenner εμφανίζεται  στην λίστα του περιοδικού με τους δισεκατομμυριούχους του 2019 με πωλήσεις της εταιρείας της που αγγίξαν τα 360 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με το Forbes που είχε προβλέψει στις 31 Αυγούστου ότι η Kylie θα αποτελέσει την πιο νεαρή δισεκατομμυριούχο εκτιμώντας τότε ότι η σειρά των καλλυντικών της έχει έσοδα 800 εκατομμύρια δολάρια σε συνδυασμό με την εμφανίσεις της στην τηλεόραση, εκτιμώντας ότι φτάνει τα 900 εκατομμύρια δολάρια. 

Το 2018 η Kylie Jenner κατατάχθηκε ως την πέμπτη πλουσιότερη celebrity στην Αμερική ακολουθώντας τον George Lucas ($5.4 δις),  Steven Spielberg ( $3.7 δις), Oprah Winfrey ($2.8 δις) και τον Michael Jordan ($1.7 δις). Η Jenner βρίσκεται στην πέμπτη θέση μαζί με τον Jay-Z και είναι το μόνο μέλος της οικογένειας της που έχει καταφέρει να μπει στην λίστα με τους 10 πλουσιότερους.   

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα