Κρατερός Κατσούλης: Το μήνυμα που έστειλε στην Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Και σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης απουσίασε από το πλατό καθώς δεν είναι ακόμη 100% καλά στην υγεία του.

Ο πρωταγωνιστής λοιπόν ανάμεσα σε άλλα, είπε για τον εαυτό του πως «είναι στον κόσμο του». Προσπαθώντας να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε, ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε: «Μπορεί εγώ για να αποφορτιστώ από μία δύσκολη ημέρα, που να έχω γύρισμα, παράσταση, ενδιάμεσα χίλια δύο πράγματα, να κάθομαι στον καναπέ και να κοιτάω το ταβάνι για μία ώρα… Να το έχω ανάγκη. Βέβαια όταν δεν είσαι μόνος σου και έχεις δύο παιδιά και μία ώρα, πρακτικά δεν γίνεται… Θεωρώ όμως ότι σιγά σιγά πρέπει να δραστηριοποιηθώ περισσότερο».

Μετά τη συγκεκριμένη ατάκα, ο Κρατερός Κατσούλης παρά την απουσία του από το πλατό, φρόντισε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Λίγη ώρα αργότερα λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου διάβασε on air το sms που της είχε στείλει ο σύζυγός της. «Συγγνώμη, έχω ένα μήνυμα από τον Κρατερό ο οποίος μας βλέπει τώρα και μου λέει να σου πω: “Πες του να μην σταματήσει να κοιτάει το ταβάνι ποτέ!”».

Ο ηθοποιός γέλασε και απάντησε: «Ξέρει ο Κρατερός! Το έχουμε ανάγκη αυτό».

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα