Κουρασμένη επιδερμίδα;  ΑΥΤΑ είναι τα προϊόντα για να καταπολεμήσετε τα σημάδια του χρόνου

Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, το άγχος και το πέρασμα του χρόνου αφήνουν τα σημάδια τους πάνω στην επιδερμίδα μας. Πέρα από τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, και τη χαλάρωση, η επιδερμίδα παρουσιάζει επίσης θαμπάδα, ανομοιόμορφο τόνο και κουρασμένη όψη. Kαι παρόλο που αγαπάμε τον χρόνο και την εμπειρία που αποκομίζουμε από αυτόν, τα συμπτώματα του πάνω στην επιδερμίδα μας , είναι κάτι που θα θέλαμε να αποφύγουμε.

Tα εργαστήρια της Vichy δημιούργησαν την νέα σειρά LIFTACTIV με ενεργά συστατικά , που προσφέρει στην επιδερμίδα τη δύναμη να καταπολεμήσει προοδευτικά τη γήρανση.

συνθεση liftactiv
Με βάση το κολλαγόνο (η απώλεια του οποίου είναι η βασική αιτία γήρανσης του δέρματος, καθώς ευθύνεται για την χαλάρωση και την δημιουργία ρυτίδων), η Liftactiv Collagen Specialist, ενεργοποιεί την ανάπλαση της επιδερμίδας και διορθώνει τις επιπτώσεις που αφήνει η απώλεια κολλαγόνου στο δέρμα.  Με βιταμίνη C και πεπτίδια Proteasyl και Dermican, που εξασφαλίζουν λάμψη στην επιδερμίδα και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα επιβραδύνουν την αποδόμηση των ινών του, αποτελεί μια  πανίσχυρη αντιγηραντική σύνθεση. Η Liftactiv COLLAGEN SPECIALIST είναι η καθημερινή τονωτική δόση κολλαγόνου για την επιδερμίδα, που υπόσχεται άμεσα ορατά αποτελέσματα.

VICHY_LIFTACTIV - Collagen Specialist - Closed packshot

Vichy Liftactiv COLLAGEN SPECIALIST  Kρέμα Ημέρας €36

Απαραίτητο για την αναζωογόνηση και την βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι  το Υαλουρονικό Οξύ. Τα εργαστήρια VICHY συνδύασαν 1% υαλουρονικό οξύ  δύο τύπων –χαμηλού και υψηλού  μοριακού βάρους– φυσικής  προέλευσης με εκχύλισμα  ζυμομύκητα αγαύης, το οποίο είναι γνωστό για την ικανότητά του  να προστατεύει το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει στην επιδερμίδα, για να δημιουργήσουν μια μάσκα  με μια απόλυτα  αναζωογονητική σύνθεση. Η LIFTACTIV Hyalu Mask, είναι μια μάσκα για  γέμισμα ρυτίδων που προσφέρει άμεση επανενυδάτωση, λεία επιδερμίδα και ανάκτηση της χαμένης σφριγηλότητας της, σε μόλις 5’. Σταδιακά ο τόνος της επιδερμίδας γίνεται ομοιόμορφος τόνος, ενισχύεται η λάμψη και βελτιώνεται η ποιότητας της επιδερμίδας.

LIFTACTIV_HYALU-MASK - TEXTURE V2

Vichy Liftactiv HYALU MASK Μάσκα Αναζωογόνησης €40

Φυσικά, ας μην ξεχνάμε το βλέμμα. Ο φόρτος εργασίας, η οικογένεια και η κοινωνική ζωή μπορούν να οδηγήσουν σε αρκετές άυπνες νύχτες, κάτι που αποτυπώνεται στην περιοχή γύρω από τα μάτια, μιας και η επιδερμίδα εκεί είναι επιρρεπής στα σημάδια κούρασης και αφυδάτωσης και εμφανίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Εάν επιθυμείτε να μεταμορφώσετε το βλέμμα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας και να το κάνετε άμεσα, τα MICRO HYALU PATCHES είναι η ιδανική λύση έκτακτης ανάγκης. Με 160 μικροκώνους καθαρού υαλουρονικού οξέος, που διεισδύουν και διαχέονται στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, το πρωί οι ρυτίδες και το “πόδι της χήνας” έχουν απαλυνθεί και το περίγραμμα των ματιών είναι αναζωογονημένο και γεμάτο φρεσκάδα.

vichy-liftactiv-micro-hyalu-patchs-2u

Vichy Liftactiv MICRO HYALU PATCHS Eπιθέματα Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ €25

 

Αν θέλετε λοιπόν να μεταμορφώσετε την επιδερμίδα σας και να σταματήσετε τα σημάδια της γήρανσης, η νέα σειρά Liftactiv της Vichy έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς.
Ήρθε η ώρα να την δοκιμάσετε.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα