Κοσμήματα στα μαλλιά: Η τέλεια ιδέα για τις νύφες του καλοκαιριού
Instagram: @janine_ker_hair

Είτε το θέλουμε, είτε όχι, η σεζόν των γάμων έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες. Όπου σταθούμε, κι όπου κοιτάξουμε (εντάξει, μόνο στα social media), παντού εμφανίζονται φωτογραφίες από γάμους με νύφες, γαμπρούς, μπουκέτα και όλα τα υπόλοιπα. Και εντάξει, σας καταλαβαίνουμε, είστε ευτυχισμένες και θέλετε να το δείξετε και για αυτό έχουμε να σας προτείνουμε το τελευταίο, hot trend στα μαλλιά. Για να ξεχωρίζετε εσείς και για να μην βαριόμαστε τόσο πολύ εμείς που βλέπουμε τα stories και τα posts σας.

Η τάση γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο φετινό Coachella και όχι άδικα, αφού αυτό είναι το φεστιβάλ που μπορούν να τεσταριστούν όλες οι «περίεργες» ιδέες στο hairstyling, στο μακιγιάζ και στο styling. Το φετινό trend θέλει να στολίζονται τα μαλλιά με κοσμήματα ή πολύτιμες πέτρες και να δημιουργούνται σχέδια με αυτά. Εκείνη που ξεκίνησε το trend είναι η  hairstylist Janine Ker, χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και σχέδια, αλλά εμείς είμαστε σίγουροι πως αν τα αντικαταστήσετε με λευκό, ασημί ή χρυσό, το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει το νυφικό σας look.

Αν λοιπόν νιώθετε τολμηρές, έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια σε όλες τις νύφες και θέλετε να ξεχωρίσετε, μόλις βρήκατε αυτό που ψάχνατε. Εμείς πάντως που δεν έχουμε σκοπό να ανταλλάξουμε ακόμα όρκους αιώνιας αγάπης θα τολμήσουμε τα κοσμήματα στα μαλλιά σε κάποια μας έξοδο. Που ξέρετε, ίσως και όταν έρθουμε ως καλεσμένοι σε έναν από τους χιλιάδες γάμους της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα