Κορίτσι ή αγόρι; Η Khloe Kardashian αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!
Getty Images

Η Khloe Kardashian είναι πλέον η μόνη εγκυμονούσα στην οικογένεια, αφού η Kylie γέννησε την μικρή Stormi πριν από περίπου ένα μήνα και η Kim υποδέχτηκε την ίδια περίοδο την δεύτερή της κόρη, που ήρθε στη ζωή με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Το μωράκι της Khloe αναμένεται να γεννηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ενώ όλοι –ακόμα και η ίδια- περίμεναν πως θα ήταν αγοράκι, τελικά πρόκειται για κοριτσάκι. Η ίδια το αποκάλυψε on camera στο KUWTK ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την αδερφή της Kylie, λέγοντας πως ο Thompson θα αποκτήσει μία νέα μεγάλη αγάπη, καθώς όπως είναι γνωστό όλοι οι άντρες έχουν αδυναμία στις κόρες τους.

? Kyoto Khlo ? 8 Month Bump ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Στο σημείο αυτό, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε πως η οικογένεια Kardashian έχει μία κάποια ξεκάθαρη τάση στο να διαιωνίζει το θηλυκό γένος. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις –δηλαδή τον Saint West και τους δύο γιους της Kourtney – όλα τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν αποκτήσει οι διάσημες αδερφές είναι κορίτσια. Οι οποίες επίσης είναι κορίτσια. Πολλά κορίτσια. Μέσα σε μία οικογένεια.

Kourtney Kardashian

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Η μεγαλύτερη από τις Kardashians, Kourtney, ήταν και η πρώτη που έγινε μητέρα to 2009. Η ίδια έχει αποκτήσει τρία παιδιά μαζί με τον πρώην της Scott Disick, με μόνο το ένα να είναι κορίτσι. Πώς συνέβη αυτό; Δεν έχουμε ιδέα! Η μικρή Penelope πάντως είναι σήμερα σχεδόν έξι ετών και κολλητή της ξαδέρφης της North West.

Kim Kardashian

Getty Images
Getty Images

Η Kim έχει και εκείνη πλέον τρία παιδιά, μαζί με τον σύζυγό της Kanye West. Η 5χρονη North είναι η μεγάλη τους κόρη, η οποία πρόσφατα απέκτησε αδερφούλα, την ούτε δύο μηνών Chicago.

Kylie Jennerkylie-jenner-stormi

 

Την έκπληξη έκανε φέτος η μικρότερη από τις αδελφές, Kylie Jenner, η οποία έγινε μανούλα πριν από ένα μήνα στα 20 της χρόνια. Η ίδια κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι τη γέννηση της μικρής Stormi, την οποία απέκτησε με τον σύντροφό της, Travis Scott.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο αδερφός τους, Rob Kardashian, είναι και εκείνος μπαμπάς σε ένα κοριτσάκι την Dream. Πλέον μένει μόνο η Kendall Jenner. Λέτε να την δούμε και αυτή σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα