Κορίνα Τσοπέη: Στη Μύκονο η πρώτη Ελληνίδα Μις Υφήλιος-Δείτε τη με την πανύψηλη ανιψιά της

Κορίνα Τσοπέη: Στη Μύκονο η πρώτη Ελληνίδα Μις Υφήλιος-Δείτε τη με την πανύψηλη ανιψιά της

Η Κορίνα Τσοπέη σήμερα είναι 74 ετών και παραμένει μία γοητευτική γυναίκα. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, η κυρία Τσοπέη υπήρξε νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος το 1964. Με τη νίκη της εκείνη, έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κέρδισε στα εν λόγω καλλιστεία.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός έχει παντρευτεί δυο φορές. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον πλαστικό χειρουργό στο Μπέβερλυ Χιλς, Στίβεν Ζαξ, από το 1968 έως το 1978. Το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους: τον Ανδρέα, τον Στέφανο και τον Γιώργο. Ζούσαν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας αλλά επισκέπτονταν συχνά την Ελλάδα. Ωστόσο, ο γάμος τους διαλύθηκε αφήνοντας μεγάλη πικρία στην καλλονή. Ο δεύτερος γάμος της Τσοπέη ήταν με τον θεατρικό και κινηματογραφικό ατζέντη του Hollywood Φρέντι Φιλντς (αδερφό του τραγουδιστή Σεπ Φιλντς) από το 1981 μέχρι τον θάνατό του από καρκίνο του πνεύμονα τον Δεκέμβριο του 2007.

Μετά την στέψη της ως Μις Υφήλιος, επιδίωξε να αρχίσει κινηματογραφική καριέρα στην Αμερική με εμφανίσεις σε ταινίες και σειρές, όπως A Man Called HorseDaniel BooneLost in SpaceValley of the Dolls and A Guide for the Married Man. Εκτός από την καριέρα της ως ηθοποιού και φωτομοντέλου, η Τσοπέη είναι πρόεδρος μιας οργάνωσης για την καταπολέμηση της παιδικής λευχαιμίας.

 

Σήμερα, ζει στην Αμερική, ωστόσο κάθε καλοκαίρι έρχεται στο σπίτι της στη Μύκονο. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα σοκάκια του Νησιού των Ανέμων, όπου έκανε βόλτα με την αδελφή της, Μπετίνα, και την πανύψηλη ανιψιά της, Αντωνία, με την οποία μοιάζει πολύ.

Κορίνα Τσοπέη 

Κορίνα Τσοπέη με την αδερφή της Μπετίνα και την ανιψιά της Αντωνία 

Πηγή φωτογραφιών NDP

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα