Κωνσταντίνος Μουσούλης: Ο κούκλος γιoς της Αγγελικής Νικολούλη που διαπρέπει στο Hollywood

Η Αγγελική Νικολούλη δεν χαίρεται μόνο για την δική της επιτυχία αλλά και για τη μεγάλη πρόοδο που σημειώνει στα επαγγελματικά του ο γιος της.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν κληρονόμησε μόνο το ταλέντο από τη μητέρα του, αλλά και την ομορφιά της.

Ο ίδιος διαπρέπει, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com, στο Hollywood ως σκηνοθέτης. Η τελευταία του μάλιστα δουλειά, η ταινία «The Red Sweater», βραβεύτηκε στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards.

1240506_10151844777001416_321439504_n

Η μητέρα του, Αγγελική Νικολούλη είναι πολύ περήφανη για τον γιό της. Μάλιστα μιλώντας για εκείνον στην εκπομπή «Μία», αποκάλυψε πως τον  παρακινεί να μείνει στο εξωτερικό και να κυνηγήσει το όνειρο του: «Είναι στο Λος Άντζελες. Πετάει με τα δικά του φτερά. Είναι παιδί με δική του προσωπικότητα. Κάνει σενάριο και σκηνοθεσία. Θα ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του αλλά εγώ θέλω να μείνει εκτός και να κυνηγήσει το όνειρό του».

Μάλιστα, ο γιος της, έχει ιδρύσει  μια δική του εταιρία παραγωγής και έχει στο ενεργητικό του ξεχωριστές δουλειές. Η ταινία του με τίτλο «Birthday Surprise», απέσπασε πολύ καλές κριτικές πέρυσι στο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λος Αντζελες, ενώ συμμετοχή είχε και στην ταινία «Γάμος Αλά Ελληνικά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Η Αγγελική Νικολούλη συγκλονίζει: «Είχα καταλάβει από τη δεύτερη εκπομπή ότι ο Βαγγέλης δεν ζει»

Οι εξελίξεις στην εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τι αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη;

Η Αγγελική Νικολούλη εξομολογείται: «Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου αλλά έχω άγνοια κινδύνου»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα