Κωνσταντίνος Μωραΐτης: Το νέο hot όνομα της υποκριτικής αποκλειστικά στο InStyle.gr

Μπορεί να είναι μόνο εικοσιτεσσάρων ετών αλλά διαθέτει ήδη ένα βιογραφικό που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι του. Ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης είναι πρώην αθλητής, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε μια πληθώρα θεατρικών παραστάσεων και κινηματογραφικών ταινιών, ενσαρκώνοντας κάθε φορά όλο και πιο απαιτητικούς ρόλους, ευρείας γκάμας. Φέτος, μεταξύ άλλων, έχουμε τη χαρά να τον απολαμβάνουμε στη θεατρική παράσταση, «Μες Στο Βρακί Της», του Georges Feydeau, με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μυριανθόπουλο.

Το InStyle.gr συνάντησε τον Κωνσταντίνο Μωραΐτη και τον υπέβαλλε σε μια μίνι – ανάκριση, μέσα από την οποία ευελπιστούμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα αλλά και να μάθουμε τι να περιμένουμε από ‘κείνον στο μέλλον, καθώς είναι βέβαιο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα, θα ξανακούσουμε πολλές φορές το όνομα του.

1. Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στην υποκριτική;

Κωνσταντίνος  Μωραΐτης: Ήταν καθαρά θέμα ερεθισμάτων. O πατέρας μου είναι ηθοποιός, όποτε μπορώ να πω ότι περισσότερο προέκυψε φυσικά, παρά το επέλεξα.

2. Με ποιόν εν ζωή, μεγάλο, ηθοποιό θα ήθελες να συνεργαστείς;

KM: Μάλλον με κάποιον πολύ συνεργάσιμο! Κατά τη γνώμη μου αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο το πόσο καλός ηθοποιός είναι κάποιος αλλά και το πόσο συνεννοήσιμος μπορεί να αποδειχτεί. Τουλάχιστον για εμένα αυτό είναι το πιο βασικό.

4. Αν δεν ήσουν ηθοποιός ποια άλλη δουλειά θα επέλεγες να κάνεις;

KM: Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Δεν έχω μπει (ακόμα) σε αυτή την διαδικασία ίσως και λόγω ηλικίας να θεωρώ ότι είναι λίγο νωρίς. Προσπαθώ να διατηρώ πάντα την αισιοδοξία μου. Πάντως, το μεγαλύτερο θέμα της εποχής μας, προκύπτει όταν είσαι ηθοποιός και αναγκάζεσαι να κάνεις κι άλλες δουλείες για να επιβιώσεις.

5. Περιέγραψε μας τον ρόλο σου στην παράσταση.

KM: Ο χαρακτήρας που υποδύομαι λέγεται Μπουά Νταγκέν και είναι ένας νεαρός που αρχικά… Φοβάται. Φοβάται να χωρίσει, φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές παρεξηγήσεις. Όταν όμως ο φόβος συνδυάζεται με την εξυπνάδα εκεί πια το πράγμα ξεφεύγει και γίνεται ένα συνεχής αγώνας δρόμου, ευφυίας, ετοιμότητας και πολλές φορές ειλικρίνειας.

6. Πες μας τρία στοιχεία της προσωπικότητας σου για τα οποία είσαι περήφανος και τρία που θα ήθελες να αλλάξεις.

KM: Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι τα εικοσιτέσσερα μου είναι ότι είμαι πειθαρχημένος, εύπιστος, υπομονετικός αλλά και νευρικός, απόλυτος και εγωιστής.

7. Το πιο extreme πράγμα που μπορείς να φανταστείς, θα το έκανες για γυναίκα ή για ρόλο;

KM: Το πιθανότερο, για ρόλο.

8. Αν το 2014, κάποιος σου έλεγε ότι πρέπει να διαγράψεις όλες σου τις αναμνήσεις και να κρατήσεις μόνο μια, ποια θα ήταν αυτή;

KM: Τα μάτια του σκύλου μου.

9. Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια, επί σκηνής;

KM: Είμαι σε ακόμη μια παράσταση στο θέατρο Από Μηχανής, στο έργο «Ο Κροκόδειλος» του Φ.Ντοστογιέφσκι. Επίσης βρίσκομαι σε διαδικασία προετοιμασίας για τον «Αρχιμάστορα Σόλνες» του H. Ibsen – στο ίδιο θέατρο – που θα ξεκινήσει να παίζεται από τις 14 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης – Άννα Μπουσδούκου: To πιο στυλάτο Εργαζόμενο Κορίτσι στο InStyle.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα