Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Οι φήμες λένε πως είναι ζευγάρι και εμείς βρήκαμε ακόμα πέντε unexpected couples

Οι φήμες λένε πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Espresso, οι δυο τους είναι μαζί τον τελευταίο καιρό και αν και έδειχναν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους, κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον αφού είναι αχώριστοι και δεν κρύβουν τον έρωτά τους στις εξόδους τους. Όλα ξεκίνησαν από μία φιλία που εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Μάλιστα, για αυτή τη φημολογούμενη σχέση μίλησαν και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Screenshot 2018-03-05 13.58.51

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό το «βελούδινο» διαζύγιο της Χρυσής Βαρδινογιάννη, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου με τον τραγουδιστή, Νίνο. Η επιχειρηματίας- μέλος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον τραγουδιστή ενώ ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι χωρισμένος εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία από την Έρση Ξενάκη με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Γιώργο Ίκαρο.

Μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτή η σχέση εμείς θα θέλαμε να σχολιάσουμε πως, αν και οι δύο είναι νέοι, ταλαντούχοι και όμορφοι, ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία των ζευγαριών που για κάποιο λόγο δεν θα περιμέναμε ποτέ να είναι μαζί. Δείτε παρακάτω ακόμα 5 #unexpected_couples!

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας

sotiropoulou

H 30χρονη ηθοποιός και ο 44χρονος τραγουδιστής δεν έχουν παραδεχτεί κάτι επίσημα, όμως είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες. Οι δύο τους έχουν πραγματοποιήσει λιγοστές κοινές εμφανίσεις, όμως μέσω social media τους βλέπουμε συχνά να ανεβάζει ο ένας φωτογραφίες του άλλου. Αν και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να τους φανταστούμε μαζί πριν γίνει γνωστή η σχέση τους, πλέον αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια.

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μαρία Καλάβρια

kalabria

Ο 31χρονος παρουσιαστής και μοντέλο και η 46χρονη επιχειρηματίας ζουν έναν μεγάλο έρωτα από το καλοκαίρι και πλέον δεν κρύβονται. Η εντυπωσιακή τους εμφάνιση είναι ανάλογη της εντύπωσης που προκάλεσε και η είδηση πως είναι μαζί.

Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης

4034_PAVLOS_PETROYLAKIS_ELENI_TSOLAKI_922018

Η 31χρονη παρουσιάστρια και ο 44χρονος επιχειρηματίας είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Η Ελένη είναι γνωστό πως είναι είναι ένα αισιόδοξο κορίτσι με χιούμορ και αν και μας έκανε εντύπωση που βρήκε τον έρωτα στα μάτια του άντρα που φαίνεται αρκετά σοβαρός έχουμε μάθει ότι ο γοητευτικός σύζυγός της διαθέτει επίσης χιούμορ.

Sarah Paulson – Holland Taylor

7804543fd3991f1e67f1a0fd1ea0ffe9

Η ηθοποιός Sarah Paulson αδιαφόρησε για τις συμβουλές της βιομηχανίας να κρατήσει κρυφή τη σχέση της με την Holland Taylor –με την οποία έχουν 32 χρόνια διαφορά και τη δημοσιοποίησε το 2016- γιατί όπως είπε αν έκανε ό,τι περίμεναν οι άλλοι θα καταπιεζόταν.

Δημήτρης Κοντομηνάς – Laurie Holcombe​

Kontominas laurie holcombe

Αίσθηση προκάλεσε η σχέση του Προέδρου του Alpha όταν έγινε γνωστή, πριν από περίπου δύο χρόνια με την εντυπωσιακή Laurie. Η γοητευτική κυρία στο πλευρό του Δημήτρη Κοντομηνά , είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου, περίπου 57 ετών και ζει στις Η.Π.Α. Έχει δε μια κόρη περίπου 32 ετών.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα