Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φόρεμα που δίχασε!

 Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks, του τηλεοπτικού concept του ΣΚΑΙ που πέρυσι παρουσίαζε η Ευαγγελία Αραβανή.

Ωστόσο δεν θα αναφερθούμε τώρα καθόλου στις επιδόσεις της στο νέο της ρόλο ή τις κριτικές που έχει δεχθεί για την παρουσίασή της, αλλά θα περιοριστούμε στο στιλιστικό κομμάτι που έχει ομολογουμένως διχάσει. Αρκετοί υποστηρίζουν πως τους αρέσουν οι επιλογές της και πως αναδεικνύουν την ομορφιά και το sexy juicy σώμα της, αλλά οι περισσότεροι διαφωνούν με αποκορύφωμα το φόρεμα που έβαλε στο χθεσινό gala. Πρόκειται για τη mini δημιουργία που θα δείτε παρακάτω:

spirop

Είναι ένα φόρεμα one- shoulder που συνδυάζει τρία χρώματα, ενώ τονίζει και το υπέροχο ντεκολτέ της. Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι αν η εφαρμογή του την κολάκευε ιδιαίτερα στα υπόλοιπα σημεία, ειδικά αν αναλογιστούμε το πολύ ωραίο σώμα που είδαμε πέρυσι να διαγωνίζεται στο Survivor. Θεωρούμε λοιπόν πως σίγουρα σε έναν βαθμό την αδικεί, αν και στα κοντινά πλάνα παρέμενε εκθαμβωτική.

Off-topic τώρα, δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε και χρόνια πολλά για τα χθεσινά της γενέθλια, αφήνοντας εδώ την ανάρτηση της ίδιας στον λογαριασμό της στο Instagram, στης οποίας το caption έγραψε: «Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #??»


View this post on Instagram

Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #??

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα