Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς κατάφερε μέσα σε ένα μήνα στον Άγιο Δομίνικο να ανατρέψει το προφίλ της «αδίστακτης»

Όπως αποδείχτηκε, η ζωή στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου ήταν ιδανική ευκαιρία για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να καταρρίψει ή να επιβεβαιώσει το μύθο της. Αυτό της «αδίστακτης» που εξολόθρευε με χειρουργική ακρίβεια όποιον στεκόταν εμπόδιο στο δρόμο της – μύθο που άρχισε να «πλέκεται» όταν από τον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε την επόμενη χρονιά με κομπλέ σαλονάκι και γκράντε σκηνικό στην ολόδική της εκπομπή στον Alpha.

Τη βραδιά που πρωτοεμφανίστηκε στο Survivor, άβαφη, με τα μαλλιά πιασμένα, με σορτσάκι και φανελάκι που άφηναν να φανεί πως δεν έχει κορμί μοντέλου, αλλά το σώμα μιας κανονικής ζουμερής γυναίκας, το hashtag με το όνομά της ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές και έγινε trending topic στο Twitter σκαρφαλώνοντας στη 15η θέση.

Τα social media επιβεβαίωσαν τη σοφή κίνηση του παραγωγού του Survivor, Acun Ilicali, να κάνει μια έκπληξη μέσα στην πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι, βάζοντας στο παιχνίδι τη μόνη ίσως πραγματικά «διάσημη» της κόκκινης ομάδας, ένα κορίτσι των εξωφύλλων που εξάπτει την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού και κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις καλογυμνασμένες, με τέλειες αναλογίες γυναίκες που απαρτίζουν την ομάδα ‒ κι ακόμα κι αν δεν είναι αθλήτριες μοιάζουν να έχουν ιδρώσει αρκετά τη φανέλα και τα μικροσκοπικά σορτς τους στα γυμναστήρια.

Η ίδια είναι χαμογελαστή, αυτοσαρκάζεται, μιλά ναζιάρικα, φαίνεται αυθόρμητη, άμεση – δεν χάνει ευκαιρία να λέει πως εκείνη είναι πιο ξεκούραστη και πιο καλοταϊσμένη από την υπόλοιπη ομάδα που έχει μπει μία εβδομάδα πριν, είναι πρόθυμη να παίξει στα παιχνίδια και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της – και ως εκ θαύματος φέρνει και νίκες, καθώς μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη, αλλά είναι πολύ εύστοχη και στα πρώτα παιχνίδια κάνει την έκπληξη – και νέο πάταγο στο Τwitter.konstantina-spiropoulou-people-245-2

H νέα Κωνσταντίνα ξαφνιάζει ευχάριστα από όλες τις απόψεις τόσο που παλιές της γνώριμες της TV μοιάζουν εντυπωσιασμένες. «Αν μου έλεγες πριν από τέσσερα χρόνια ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πήγαινε στο Survivor, θα σου έλεγα ότι μου κάνεις πλάκα. Γι’ αυτό η ζωή είναι ωραία, γιατί είναι γεμάτη εκπλήξεις. Δεν θα το πίστευα ποτέ γιατί θεωρώ ότι είναι κορίτσι που είναι μαθημένο στη ζωή των ανέσεων» δηλώνει on air η Ναταλία Γερμανού. «Παρόλο που για μια περίοδο είχα παρεξηγηθεί με την Κωνσταντίνα, γιατί με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα, περασμένα ξεχασμένα. Τώρα, στο Survivor μου θυμίζει την Κωνσταντίνα που είχα γνωρίσει εγώ. Ένα κορίτσι πιο γλυκό και πιο αθώο. Έχω αρχίσει να τη συμπαθώ πολύ» καταθέτει στον τηλεοπτικό αέρα και η Κατερίνα Καινούργιου.

Το γεγονός πως δεν είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες στην ομάδα τη φέρνει υποψήφια προς αποχώρηση με 7 ψήφους από την ομάδα της, αλλά ακόμα και τότε μοιάζει να μη χάνει το χαμόγελό της (συχνά την ακούμε να λέει «πάντα αισιοδοξία») – ίσως γιατί έχει εισπράξει πως έχει φέρει έναν άλλο αέρα στο παιχνίδι, ξεχωρίζει ανάμεσα στους super fit συμπαίκτες της και διαισθάνεται πως το κοινό μάλλον έχει αρχίσει να τη συμπαθεί (αφού είναι ξεκάθαρο πως οι κάμερες εστιάζουν φανατικά πάνω της στα γυρίσματα). Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τη ρωτάει πώς νιώθει που βρέθηκε υποψήφια, μιλάει για τη νοσταλγία για την Ελλάδα και το πόσο της λείπει η καθημερινή επικοινωνία με τους δικούς της, αλλά με χιούμορ σχολιάζει πως φυσικά και θέλει να παραμείνει στο Survivor, για να χάσει κάποια ακόμα κιλά, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει όσα υπολόγιζε. Η ατάκα γίνεται viral.

Με τον ίδιο αυτοσαρκασμό είχε πει την πρώτη της μέρα στον τηλεοπτικό αέρα του Survivor 2 πως πριν μπει στο παιχνίδι έφαγε όσο μπορούσε για να έχει αποθέματα, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είχε κάνει προπονήσεις για τα αγωνίσματα απάντησε πως τρεις μέρες πριν ξεκίνησε το σχοινάκι, κάνοντας τους συμπαίκτες της να λυθούν στα γέλια.

«Η Κωνσταντίνα έφερε έναν άλλο αέρα στο Survivor, είναι αυθεντική, πιο χαλαρή από τους άλλους, λέει τις ατάκες της, έχει πολύ γέλιο, ό,τι έχει να το πει, το λέει. Θα έχει ενδιαφέρον στην εξέλιξη του παιχνιδιού» δήλωσε η Κατερίνα Χαλικιά (η συνυποψήφια των Σπυροπούλου και Χατζίδου, που τελικά έκανε βαλίτσες επιστροφής) μιλώντας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Εδώ Survivor. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πως η Κωνσταντίνα κάνει προπονήσεις μόνη της στην παραλία για να βελτιωθεί στα αθλήματα ‒ κι έκαναν και μαζί, καθώς η μπασκετμπολίστρια της έκανε κάποια personal by the beach!

Η Χαλικιά μίλησε και για τις αντιδράσεις της ομάδας των Διασήμων όταν είδαν τη Σπυροπούλου μπροστά τους, μια εβδομάδα μετά από τότε που εντάχθηκαν οι ίδιοι στο παιχνίδι. «Ήρθε με χαμόγελο και θετική διάθεση, δεν είχε παραξενιές και την αγκαλιάσαμε. Στην αρχή ήρθε κοντά μου γιατί έτυχε να είμαι μπροστά της και της είπα “είναι δύσκολα” κι αγχώθηκε. Όμως, δεν την ενοχλούσε ούτε η πείνα ούτε οι κακουχίες. Το μόνο που τη δυσκόλεψε αρκετά ήταν το κρύο, κάναμε αγώνες στη βροχή. Ήμασταν μούσκεμα και βουτάγαμε στις λάσπες… Η Σπυροπούλου είναι καλό παιδί» κατέληξε, τονίζοντας βέβαια πως στην πορεία με την πείνα και τις κακουχίες όλοι θα βγάλουν τον αληθινό τους χαρακτήρα. «Θεωρώ φυσιολογικό πως με την πίεση, την κούραση θα βγάλεις και άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς σου» είπε.konstantina-spiropoulou-people-245-3

Η αλήθεια είναι πως η Κωνσταντίνα μοιάζει το πιο καλόβολο κορίτσι που έχεις γνωρίσει: αγωνίστηκε με χαμόγελο έχοντας χάσει το παπούτσι της μέσα στις λάσπες χωρίς καν να γκρινιάξει, ενώ αίσθηση έχει κάνει η συνήθειά της κάθε φορά που βρίσκεται στην αφετηρία ενός αγωνίσματος να εκτονώνει το άγχος της μιλώντας στην αντίπαλό της. Την ακούμε να λέει με νάζι «φοβάμαι, τι κάνεις, όλα καλά;», χωρίς να παίρνει καμία απάντηση από την αντίπαλο –συνήθως τη Ζωή–, η οποία δεν γυρίζει καν να την κοιτάξει – βάζοντας έναν ακόμα πόντο συμπάθειας υπέρ αυτής της γλυκιάς και αυθόρμητης Κωνσταντίνας που δεν είχαμε ποτέ μέχρι σήμερα δει μέσα από την οθόνη μας.

Γιατί η Κωνσταντίνα του Σπίτι Μου Σπιτάκι μου δεν μοιάζει πολύ με την Κωνσταντίνα της καλύβας. Ήταν το κορίτσι των περιοδικών, που κυκλοφορούσε πάντα στην πένα, με ακριβά ρούχα, τσάντες και παπούτσια, ήταν η ξανθιά rookie παρουσιάστρια που όμως έμοιαζε να έχει την εύνοια και τη στήριξη του καναλιού όπου εργαζόταν, μάλιστα για ένα διάστημα έκανε παρέα με την τηλεοπτική «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη, που την καλούσε στην εκπομπή της. Ήταν η νεαρή φιλόδοξη παρουσιάστρια που έκανε εντυπωσιακές φωτογραφίσεις εξωφύλλων, στις οποίες έβγαινε με τέλειες αναλογίες μετά το ρετούς. Ήταν η Κωνσταντίνα που κρατούσε ένα πιο απόμακρο προφίλ, που δεν μιλούσε για τα προσωπικά της – και τη μοναδική φορά που το έκανε, για τη σχέση της με τον επιχειρηματία από το Πόρτο Χέλι Γιώργο Κοτσοβό, ο επίλογος δεν ήταν πολύ τιμητικός. Το φινάλε της σχέσης τους γράφτηκε ένα βράδυ στο κλαμπ Fantasia, όταν εκείνη του έσκισε το μπλουζάκι που φορούσε μέσα στον κόσμο κι ενώ είχαν χωρίσει πολύ πρόσφατα – επειδή εκείνος συνοδευόταν από κάποια άλλη.

Μήπως όμως όλο αυτό δεν ήταν η αληθινή Κωνσταντίνα αλλά οι λάθος κινήσεις μιας νεαρής Ροδίτισσας που ονειρευόταν να γίνει τηλεστάρ; Μήπως, από την άλλη, η χαμογελαστή, team player και πρόθυμη για όλα Κωνσταντίνα του Survivor είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή; Πώς, όμως, αν είναι τόσο καλή ηθοποιός, δεν είχε επιστρατεύσει νωρίτερα αυτό της το ταλέντο προς όφελός της; Μόνο ο καιρός, η πείνα, οι κακουχίες και τα νούμερα τηλεθέασης θα δείξουν.

Μόνη ή σε σχέση;

Φίλοι της διατείνονται πως τον τελευταίο καιρό η Κωνσταντίνα είναι μόνη. Μετά τον επεισοδιακό, τελειωτικό χωρισμό από τον Γιώργο Κοτσοβό (φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει και άλλες φορές, αλλά ακολουθούσε επανασύνδεση) λίγο καιρό πριν γράφτηκε πως κάτι συμβαίνει με τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ Νίκο Παππά – μετά από μια κοινή έξοδο σε μεγάλη παρέα, αλλά και την εμφάνιση της Κωνσταντίνας ντυμένης στα πράσινα στα μπασκετικά γήπεδα, λήψη που πόσταρε στο Instagram της.

Λίγο μετά, ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού με αφορμή τη νίκη της ομάδας του δημοσίευσε στο Instagram του ένα σκίτσο του, το οποίο συνόδευε γράφοντας «Η καθιερωμένη… 7-3 και συνεχίζουμε. Μπράβο σε όλους…» και ένα hashtag-διάψευση (μάλλον) σε όσα γράφοντ#και_μεσα_σε_ολα_υπαρχει_μια_ξανθια_που_το_παιζει_γκομενα_μου_θου_κυριε».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα