Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αποκαλυπτικό μαγιό στη τοποθεσία Ρόδος

Πώς σας φαίνεται το σχέδιο;

InStyle.gr

konstantina spiropoulou

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αποκαλυπτικό μαγιό στη τοποθεσία Ρόδος

Στη Ρόδο, δίπλα στην οικογένειά της, πραγματοποιεί τις διακοπές της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη γενέτειρά της, και απολαμβάνει τον καλό καιρό παρέα με τα πιο κοντινά της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια, φροντίζει φυσικά να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν από λίγη ώρα, η Queen Ντίνα μάς έδειξε μάλιστα και μία φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με πολύ αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό. Εντύπωση προκάλεσε το πλούσιο μπούστο της αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

Πάμε τώρα να δούμε κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Follow your soul! It knows the way 😉

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση! Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα” ! Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία..κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα.. Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα..πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ! Όπου κοιτάς..εκεί πας! #ΚατιΔικαΜου #PhilosopherOfRhodes #🤦🏼‍♀️

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr