Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εγώ είμαι εργαζόμενη, δεν είμαι η διοίκηση του σταθμού»

Στην πρεμιέρα γνωστού μιούζικαλ βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα νούμερα τηλεθέασης του Σπίτι μου Σπιτάκι μου, τον ανταγωνισμό και την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον Alpha.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω μια ομάδα πάρα πολύ εργατική, νιώθω όμορφα, τους βλέπω όλους ότι ενδιαφέρονται και περνάω καλά μαζί τους. Σαφώς και σε κάποιες στιγμές δεν έχουμε απόλυτη χημεία. Πιστεύω στην ομάδα μου και τους στηρίζω, τώρα τα νούμερα. Είμαι ένα νέο πρόσωπο, δεν μπορείς να με συγκρίνεις με άλλους γενικά με ανθρώπου που είναι χρόνια στη δουλειά. Ας θυμηθούμε κι άλλους ανθρώπους που όταν ξεκίνησαν ή κάνανε μεταγραφές σε άλλα κανάλια, μετά από δέκα χρόνια καριέρα κλείνανε με 10 και 12 μέσο όρο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και πρόσθεσε, αναφορικά με τις χαμηλές «πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης: «Τα βλέπω και κοιτάζω να βελτιώνεται η ομάδα. Πρώτη φορά έχουμε ανταγωνισμό. Κι εγώ είμαι πολύ νέα και άπειρη. Αλλαγές δεν θα κάνουμε… Ούτε η εκπομπή θα σταματήσει. Δουλεύω για όλους, δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους, δουλεύω για τον ηχολήπτη, για τον cameraman, δουλεύω με ένα συνεργείο και δεν θα μπορούσα να στερήσω από όλους αυτούς τους ανθρώπους τη δουλειά».

Όσο για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε: «Ξέρετε πόσο σημαντική κολόνα είναι η αρχισυντάκτρια σε μια εκπομπή και πόσο μου έχει στοιχίσει αυτό το πράγμα. Είναι κάτι που δεν με χαροποιεί καθόλου. Εγώ είμαι εργαζόμενη, δεν είμαι η διοίκηση του σταθμού. Μπορείτε να καταλάβετε αν είχαμε καλές σχέσεις από το αν πήγαμε ταξίδια μαζί κι άμα βγαίναμε».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε με χιούμορ: «Η παρουσιάστριά μου η σοσιαλίστρια» και συμπλήρωσε: «Ο παρουσιαστής όταν άλλο θέλει να πει και άλλο λέει έχει πρόβλημα. Δεν είναι καλός παρουσιαστής αν προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε αυτά που θέλει να πει», με την Φαίη Σκορδάνα επισημαίνει: «Εγώ κατάλαβα τι θέλει να πει. Αν σταματήσει η εκπομπή και δεν αντικατασταθεί η ίδια, θα μείνουν οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί χωρίς δουλειά».

Τότε, ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε: «Νομίζω είναι νέα επικοινωνιακή πολιτική της Κωνσταντίνας που παραδέχεται ότι είναι νέα και άπειρη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Συνατσάκη για Σπυροπούλου: «Πάρα πολύς θόρυβος γύρω από ένα όνομα που δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να προσφέρει»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε για την Ζήνα Κουτσελίνη και τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλάει πρώτη φορά για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα