Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε τι έκανε στο πρόσωπό της πριν μπει στο Survivor

Αν και οι υπόλοιποι παίχτες του δεύτερου κύκλου του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει να αγωνίζονται και να μένουν στις παραλίες του εξωτικού Άγιου Δομίνικου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα. Η ακριβής ημερομηνία που θα μπει η παρουσιάστρια στο παιχνίδι δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά η είσοδός της αναμένεται να γίνει σύντομα. Απόδειξη; Το ολοκληρωμένο ημιμόνιμο μακιγιάζ που έκανε στο Νύχι-Νύχι, το οποίο θα την κάνει να δείχνει σχεδόν βαμμένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Brows and lashes done…#goodluck @konstantinaspyropoulou #imasurvivor #lashlift #ημιμονιμομακιγιαζφρυδιων #annaalmbanis @perfecttouch_permanent_makeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Almbanis (@nailsgreece) στις

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (ή αλλιώς microblading); Check! Βλεφαρίδες extensions; Check! Πάντως, αν και το χρώμα στα φρύδια της θα αντέξει για πολύ καιρό, τα extensions συνήθως ξεκινούν να πέφτουν μετά από ένα μήνα. Αν μείνει παραπάνω καιρό μέσα στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε πως θα αντέξει χωρίς μακριές βλεφαρίδες. Ο Ντάνος αντάλλασε παπούτσια για ψωμί, η Κωνσταντίνα θα τα δίνει για μία μάσκαρα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα