Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δε θα πιστέψετε ποια εκπομπή λέγεται πως θα παρουσιάσει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα κορίτσι με καταγωγή από τη Ρόδο. Για κάποιο διάστημα παράτησε τις σπουδές της στη Φιλοσοφική προκειμένου να ασχοληθεί με το modelling. Φαίνεται όμως ότι τα castings για διάφορες φωτογραφίσεις και πασαρέλες ήταν μια διαδικασία που δεν της ταίριαζε οπότε έβαλε στόχο να κατακτήσει το χώρο της τηλεόρασης κάτι που κατάφερε το 2011 όταν βρέθηκε ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ένα χρόνο αργότερα, προς έκπληξη πολλών, η Κωνσταντίνα βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού  στην εκπομπή που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, «Μες στην καλή χαρά», εκτοπίζοντας την Ευαγγελία Αραβανή που κατείχε την θέση στον καναπέ της Ναταλίας.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Δέχθηκε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, αμφισβητήθηκε τόσο από τηλεκριτικούς όσο και από τα social media- αφού η δημοσιογραφία του πολίτη είναι πιο ισχυρή στις μέρες μας. Την περασμένη σεζόν δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της στον Alpha κι έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στις σπουδές της. Φαίνεται όμως πως η τηλεόραση έλειψε πολύ στην Κωνσταντίνα που αποφάσισε πως πρέπει να εισβάλλει και πάλι σε αυτήν ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσει τα Louboutin της και να συμμετάσχει σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης. Αφού η πρόταση για το «Nomads» δεν ευδοκίμησε και αφού άφησε αιχμές πως η απόφαση να μην είναι στο φετινό DWTS επηρεάστηκε από τρίτους, ετοίμασε τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο  στοχεύοντας –σύμφωνα με πολλούς- να βρεθεί με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ . Στο «Survivor 2», ο κόσμος που συνεργάστηκε μαζί της βλέπει μία πιο γλυκιά Κωνσταντίνα και πράγματι! Μπορεί να μην κατάφερε να στεφθεί η νέα βασίλισσα της τηλεόρασης, εκθρονίζοντας την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο το Twitter είναι αυτό που την έστεψε βασίλισσά του.

Φαίνεται πως κάποιοι είδαν πως το προφίλ της Κωνσταντίνας είναι πλέον διαφορετικό και από εκεί που έβλεπε πόρτες κλειστές τώρα είναι η νούμερο ένα υποψήφια ώστε να αναλάβει την παρουσίαση του «My Style Rocks 2» στο κανάλι του Φαλήρου. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου», φαίνεται πως έχει βρεθεί ήδη η αντικαταστάτρια της Ευαγγελίας Αραβανή (τι σύμπτωση!) για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, ωστόσο το μόνο σίγουρο –όπως φαίνεται- είναι ότι η Κωνσταντίνα μόνο κερδισμένη θα βγει από τη συμμετοχή της στο «Survivor 2». 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα