Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Το νέο βήμα στη σχέση τους

H Kωνσταντίνα Κομμάτα συγκαταλέγεται στις γυναίκες που η γλυκύτητά τους ανταγωνίζεται εκείνη των μικρών παιδιών. Με ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο και χαρακτηριστικά που δε θα μπορούσαν να έχουν περισσότερη αρμονία μεταξύ τους, ο φακός ήταν αδύνατο να μην την ερωτευτεί. Μαζί του όμως την ερωτεύτηκε και ο άσσος του ποδοσφαίρου, Γιώργος Σαμαράς που φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένος δίπλα της. Με τους δύο τους να ανήκουν στα πιο hot ζευγάρια και να γίνονται συνεχώς το talk of the town για το πόσο ταιριαστοί είναι, χαιρόμαστε που η σχέση τους φαίνεται να έχει ήδη γερά θεμέλια.

samaras kommata

Tο δίδυμο είναι αυτό που λέμε couple goals και η Κωνσταντίνα το απέδειξε και μέσα από τα τρυφερά λόγια που είπε για εκείνον σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην εκπομπή της Σάσα Σταμάτη και μίλησε για όλες τις τελευταίες εξέλιξεις αναφορικά με τo δεσμό και την κοινή τους ζωή. Έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη σχέση που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και την αλληλοκατανόηση, δε δίστασαν να προβούν στο επόμενο βήμα: Τον έρωτά τους στεγάζει πλέον το ίδιο σπίτι με την ίδια να λέει ότι συζούν: «Ναι μένουμε μαζί».

Σε επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα μπορούσε να τον ακολουθήσει σε πιθανή μετακόμισή του στο εξωτερικό και να τα αφήσει όλα πίσω της, εκείνη φάνηκε θετική. Αν και η καριέρα της ακόμη είναι υπό διαμόρφωση και είναι φρέσκια στο χώρο,  εκείνη δηλώνει έτοιμη να τα θυσιάσει όλα στο βωμό του έρωτα: «Βάζω την προσωπική μου ζωή πάνω από την επαγγελματική». Για το τέλος μας επεφύλασσε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη, καθώς έχουν γίνει ήδη κι άλλα βήματα επισημοποίησης της σχέσης τους: Η ίδια έχει γνωρίσει τους γονείς του Γιώργου Σαμαρά και αντίστοιχα και ο Γιώργος τους δικούς της.

samaras

Πρόκειται λοιπόν για έναν έρωτα θυελλώδη που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και ευχόμαστε να έχει διάρκεια και, γιατί όχι, πιθανότατα και άλλες ακόμη επισημοποιήσεις.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα