Κόκκινο βερνίκι νυχιών: Ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση σύμφωνα με τον τόνο της επιδερμίδας σας

Το κόκκινο βερνίκι αποτελεί την πιο κλασσική επιλογή στο μανικιούρ εδώ και πολλά χρόνια. Είτε καθημερινά είτε σε ειδικές περιπτώσεις, τα βαμμένα κόκκινα είναι τόσο διαχρονικά όσο σέξι χρειάζεται και τραβάνε πάντα το ενδιαφέρον. Πως μπορούμε όμως να επιλέξουμε το κατάλληλο κόκκινο βερνίκι; Προφανώς, όπως και η σωστή απόχρωση ρουζ ή κραγιόν έτσι και η απόχρωση του κόκκινου βερνικιού, διαφέρει από δέρμα σε δέρμα και σε αυτό παίζουν ρόλο οι χρωματικοί υποτόνοι της επιδερμίδας μας. Ένα κόκκινο βερνίκι που μπορεί σε κάποια να είναι υπέροχο μπορεί σε κάποια άλλη να φαίνεται άτονο. Εμείς σας προτείνουμε το κατάλληλο κόκκινο βερνίκι για εσάς, ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας.

Ψυχρός τόνος

Εάν η επιδερμίδα σας έχει ψυχρή απόχρωση, το καλύτερο κόκκινο βερνίκι για εσάς είναι αυτό με μπλε βάση. Το σκούρο burgundy ή το σοκολατί επίσης σας ταιριάζουν, αλλά αποφύγετε σε κάθε περίπτωση τα χρυσοκόκκινα βερνίκια με μπρονζέ αποχρώσεις καθώς δεν κολακεύουν καθόλου τους ψυχρούς τόνους της επιδερμίδας σας.

Εssie Berry Naughty
Εssie Berry Naughty

Θερμός τόνος

Εάν η επιδερμίδα σας έχει θερμές αποχρώσεις, τότε σας ταιριάζουν τα ζεστά κόκκινα, όπως αυτό της τομάτας ή το καστανό κόκκινο ή το χάλκινο κόκκινο. Μην επιλέξετε κόκκινο βερνίκι με μπλε βάση, ή σκούρα κόκκινα, μιας και κάνουν τις θερμές επιδερμίδες να φαίνονται άτονες.

Εssie fifth avenue κόκκινο βερνίκι
Εssie Fifth Avenue

Ουδέτερος τόνος

Εάν έχετε ουδέτερο τόνο επιδερμίδας, τότε μπορείτε να πειραματιστείτε εξίσου με ζεστά ή ψυχρά βερνίκια νυχιών, αλλά εμείς προτείνουμε ένα καθαρό κόκκινο βερνίκι νυχιών, μιας και οι ουδέτεροι τόνοι χρειάζονται ένα έντονο κόκκινο για να αναδειχθούν.

Essie Ηear Μe Αurora κόκκινο βερνίκι
Essie Ηear Μe Αurora

Για όλους τους τόνους

Το ροζ δεν φεύγει ποτέ από την μόδα μιας και κολακεύει όλες τις επιδερμίδες. Εάν διαλέξατε λάθος απόχρωση κόκκινου, μπορείτε να αναμίξετε το κόκκινο βερνίκι σας, με ένα ροζ για να έχετε ένα βερνίκι νυχιών αποκλειστικά φτιαγμένο για τον δικό σας χρωματικό τόνο.

Εssie Cherry On Top
Εssie Cherry On Top

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα