Kiss me now! Φιλήστε άφοβα, χωρίς να λερώνετε με το κραγιόν σας

Κραγιόν… τα λατρεύουμε γιατί με μόλις μια πινελιά αλλάζουν όλο μας το πρόσωπο! Υπάρχει ωστόσο ένα κλασικό πρόβλημα που όλες έχουμε αντιμετωπίσει… τα σημάδια από κραγιόν σε ποτήρια, κούπες, γιακάδες και μπλουζάκια! Τι γίνεται με αυτό;

Υπάρχει κάποια κίνηση κλειδί;
Υπάρχει! Είναι πολύ σημαντικό να «ταμπονάρετε» τα χείλη με λίγο χαρτί μετά την εφαρμογή του κραγιόν σας αλλά υπάρχει και ένα ακόμα κόλπο. Βάλτε ένα χαρτομάντιλο πάνω από τα χείλη σας και με ένα πινέλο περάστε λίγη πούδρα… ναι, πάνω από το χαρτομάντιλο. Με αυτό τον τρόπο θα σταθεροποιήσετε το κραγιόν σας χωρίς να αλλοιώσετε το χρώμα του.

lathi makigiaz kragion kai rouz

Υπάρχουν αποχρώσεις και υφές κραγιόν που διαρκούν περισσότερο από άλλες;
Σαφώς! Τα ματ κραγιόν έχουν πολύ πιο πυκνή σύσταση και πολύ λιγότερα ενυδατικά στοιχεία συνεπώς είναι και πιο σταθερά. Επίσης υπάρχουν τα κραγιόν μακράς διάρκειας που… ας πούμε πως δεν φύγουν ακόμα κι αν φιλιέστε με τις ώρες! Αν δεν θέλετε λοιπόν να αφήνετε ούτε ίχνος στο πέρασμα σας τότε τα ματ και τα μακράας διάρκειας κραγιόν είναι η καλύτερή σας επιλογή.

sleeping beauty,gif

Και τι γίνεται αν λερωθήκατε ή… λερώσατε ήδη;
Αν λερώσατε τον καλό σας επιστρατεύστε τον αφρό ξυρίσματός του! Η φόρμουλά του αφαιρεί άμεσα το κραγιόν και ειδικά το κόκκινο, μιας και είναι πιο δύσκολο χρώμα. Τοποθετήστε τοπικά πάνω στα σημάδια, τρίψτε ελαφρά και θα εξαφανιστούν. Αν λερώσατε το πρόσωπό σας… λίγο κονσίλερ θα διορθώσει όλα σας τα λάθη στο λεπτό και μάλιστα καλύτερα από το ξεβαφτικό.

–  Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Editor’s Choice: Τα προϊόντα που μυρίζουν καλοκαίρι

Color pop! Κίτρινα φορέματα και φωτεινά κραγιόν

Πως θα κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας πιο λαμπερό με 5€;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα