Kim VS Kourtney: Αυτός είναι ο χειρότερος καβγάς που έχουν κάνει ποτέ οι Kardashians
Getty Images

Η αλήθεια είναι πως οι αδερφές Kardashian μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές με τις ατάκες, τις συζητήσεις και ενίοτε τους τσακωμούς τους. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν συγκρίνεται με τον τελευταίο τους καβγά, κατά τη διάρκεια του οποίου η Kim και η Kourtney αντάλλαξαν τα πιο σκληρά λόγια που έχουν πει ποτέ η μία στην άλλη.

Ο λόγος; Φαινομενικά τα προγράμματά τους, τα οποία δεν ήθελε καμία από τις δύο να αλλάξει για πραγματοποιηθεί η ετήσια ομαδική φωτογράφιση για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας. Η Kourtney δεν «άκουγε κουβέντα» για να αλλάξει το δικό της πρόγραμμα ελαφρώς, με την Kim να απαντάει ««Κανείς δεν σε θέλει στην κ@λοφωτογράφηση. Ίσως αν είχες δουλειά που να ήσουν παθιασμένη για αυτή, θα ήξερες τι σημαίνει να τρέχεις την επιχείρησή σου. Οπότε μην προσποιείσαι πως ξέρεις για τι μιλάω».

Η Kourtney έφυγε με κλάματα, ενώ στη συνέχεια είπε στην Khloe πως «Όλοι σας έχετε διαφορετικές αξίες από εμένα. Επέλεξα να είμαι σωστή μαμά για τα τρία μου παιδιά. Δεν είμαι εδώ για να ψάξω άλλη δουλειά. Ήδη δουλεύω πολύ. Περισσότερο από όσο θα ήθελα». Η Kim έγινε έξαλλη, της είπε πως δουλεύει λιγότερο από όλους και η Kourtney της απάντησε «Είσαι κακός άνθρωπος. Δεν θέλω να σε δω οκ;».

Δείτε ακριβώς τι συνέβη ανάμεσα στις δύο αδερφές στα παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα