Kim Kardashian VS Kylie Jenner: Ποιο είναι το πιο πλούσιο μέλος της διάσημης οικογένειας;
Getty Images

Η πρώτη οικογένεια της Αμερικανικής showbiz, aka οι Kardashians, αξίζει πολλά παραπάνω απ’ όσα θα φανταζόμασταν. Βέβαια η αδερφή-οικογένεια, Jenners φαίνεται να τις ανταγωνίζονται σκληρά, αφού η καθαρή τους αξία είναι μερικές φορές συγκρίσιμη, αν όχι και μεγαλύτερη. Ποια είναι όμως η πιο πλούσια από όλες;

Kendall Jenner

Splash News
Splash News

Μπορεί να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του 2017 σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της όμως φτάνει μόλις τα 22 εκ. δολάρια. Και λέμε μόλις, γιατί είναι εκείνη με τα λιγότερα χρήματα από όλες, έχοντας τα κερδίσει κυρίως χάρη στις συνεργασίες της με την Adidas και την Estee Lauder.

Kourtney Kardashian

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Είναι η δεύτερη «φτωχή» της οικογένειας, με περιουσία 35εκ. δολάρια, την οποία κέρδισε από την αμοιβή της στο οικογενειακό reality show και τα έσοδα από τη σειρά ρούχων της Pretty Little Things.

Khloe Kardashian

Splash News
Splash News

40εκ. δολάρια διαθέτει η Khloe, χάρη στο οικογενειακό show, το δικό της show, Revenge Body, και την σειρά denim ρούχων Good American που λάνσαρε.

Kris Jenner

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Έχει κατακτήσει τον τίτλο της «Momager», κερδίζοντας το 10% από κάθε οικονομική συμφωνία των παιδιών της, με την περιουσία της να φτάνει τα 60εκ. δολάρια

Kim Kardashian

Getty Images
Getty Images

Περιμένατε και εσείς η Kim να είναι στην κορυφή; Η μικρή της αδερφή, Kylie Jenner, της πήρε το «θρόνο», έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ τα 350 εκ. δολάρια που ανήκουν στην Kim. Συνεργασίες με εταιρείες στα social, η αμοιβή από το οικογενειακό reality και τα έσοδα από τα KKW Beauty Line την κατατάσσουν ως τη δεύτερη πιο πλούσια στην οικογένεια.

Kylie Jenner

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Μόλις έγινε 21 ετών, αλλά η Kylie αξίζει 900 εκ. δολάρια. Οι συνεργασίες της με εταιρείες, η τεράστια αξία που απέκτησε η εταιρεία καλλυντικών της Kylie Cosmetics (το Forbes εκτιμά πως αγγίζει τα 800 εκ δολάρια) και η αμοιβή της από το Keeping Up With The Kardashians φτάνουν αυτό το εξωφρενικό ποσό!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα