Kim Kardashian: Πόσα χρήματα θα κερδίσει από το νέο της video game;

Το νέο video game της Kim Kardashian, είναι ένας εθιστικός εξομοιωτής όπου εσείς, ο παίκτης/πελάτης, προσπαθείτε να βρείτε  το δρόμο σας και να ανεβείτε επίπεδο χρησιμοποιώντας μόνο την εξυπνάδα σας και το πορτοφόλι σας, ενώ το παιχνίδι θεωρείται ήδη τρελή επιτυχία. Και αυτό που είναι ακόμα πιο τρελό, είναι ότι το project είναι στο σωστό δρόμο για να βγάλει 200 εκατομμύρια δολάρια φέτος. Ναι, καλά διαβάσατε, 200 εκατομμύρια δολάρια! Η North West δηλαδή, δεν πρόκειται να χρειαστεί χρήματα για το κολέγιο. Η Kim μπορεί απλά να της αγοράσει ένα κολέγιο.

Το παιχνίδι είναι απίστευτα εθιστικό. Καθώς προχωράτε μέσα από τον λαμπερό κόσμο της Kardashian, ο οποίος είναι γεμάτος με κόκκινα χαλιά, κουτσομπολιό και πισώπλατα μαχαιρώματα, καλείστε να πληρώσετε χρήματα και ενέργεια στο παιχνίδι προκειμένου να ζήσετε τα όνειρά σας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο παιχνίδι έχει εφευρεθεί, αλλά είναι η πρώτη φορά που μια διασημότητα, όχι μόνο το προσυπογράφει αλλά είναι στην ουσία μέρος του παιχνιδιού. Η τηλεπερσόνα είναι εκεί μαζί σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μαθαίνοντάς σας πώς να γίνετε διάσημος σαν αυτή (στοιχεία: αγοράστε καλύτερα ρούχα, βγείτε ραντεβού με πιο πλούσιους άνδρες και αγόραστε πιο πολυτελή σπίτια). Ακούγεται αρκετά εύκολο. Το πρόβλημα με το παιχνίδι (για εσάς , όχι για την κυρία Kardashian) είναι ότι είναι εξαιρετικά εθιστικό και εύκολο να παίζεται για ώρες. Όπως και να έχει, η κερδισμένη της υπόθεσης είναι για ακόμη μία φορά η reality star.

Διαβάστε ακόμη: 

Τώρα και σε παιχνίδι: Δείτε το νέο project της Kim Kardashian

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα