Kim Kardashian: Πώς σας φαίνεται το σύνολο του οίκου Chanel που επέλεξε να φορέσει;

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Παρίσι και στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας που πραγματοποιήθηκε, η Kim Kardashian απαθανατίστηκε –όπως είναι φυσικό- με πολλά σύνολα, ένα από τα οποία είναι και αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.

Η Kim είναι ένα καλό παράδειγμα, πλούσιας γυναίκας που μπορεί να αποκτήσει όποιο ρούχο θέλει. Όμως αυτό κρύβει και παγίδες διότι, δεν σημαίνει πως ταιριάζουν όλα τα ρούχα στο πληθωρικό και σέξι κορμί της. Πόσο μάλλον όταν έχουμε δει τη συγκεκριμένη ενδυματολογική της επιλογή στην Cara Delevingne και στο show του οίκου Chanel τον περασμένο Μάρτιο.

Το ροζ Chanel σύνολο με τις τρύπες ως σχέδιο, θεωρούμε ότι ήταν υπερβολικό για την 33χρονη και δεν την κολάκευε καθόλου. Ίσως το γεγονός  πως δεν της πηγαίνουν τα παντελόνια- το έχει παραδεχθεί εξάλλου και η ίδια, ίσως το ροζ χρώμα, ίσως η σύγκριση με την Cara. Όπως και να έχει το γκρι σικ παλτό δεν έσωσε την κατάσταση. Θα μας πείτε βέβαια ότι η Kim έχει κάνει πιο ακραίες εμφανίσεις, για παράδειγμα ρούχα με αβυσσάλεα ντεκολτέ. Έχετε δίκιο, αλλά… τα έχουμε συνηθίσει πλέον!

Διαβάστε ακόμη: 

Mila Kunis: Δείτε το chic στιλ της ηθοποιού που μόλις έγινε μανούλα

Μπορεί ένα αγόρι να βάφει τα μαλλιά του; Μπορεί.

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα