Κim Kardashian: H αγωνία για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της και οι φόβοι των γιατρών

Στο People διαβάσαμε τα θέματα που απασχολούν την Kim Kardashian κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Βγαίνοντας από το συμβούλιο για τα βραβεία Fashion Designers of America, την 1/6.2015,  η Kim Kardashian West παραδέχτηκε πως δεν ήταν το καλύτερο βράδυ της. «Για να είμαι ειλικρινής, είχα τη χειρότερη πρωινή και βραδινή αδιαθεσία. Και είμαι και κρυωμένη», δήλωσε ποζάροντας μέσα στο Proenza Schouler σύνολό της, δίπλα στον Kanye West. «Όμως, μετά από μήνες που προσπαθούσε να μείνει έγκυος δεν μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. «Είμαι ευγνώμων που είμαι έγκυος, νομίζαμε πως δεν θα μας ξανασυμβεί».

Μετά από πολλές κλασικού τύπου προσπάθειες («Κάνουμε σεξ 500 φορές την ημέρα», είχε πει στο ριάλιτι Keeping up with the Kardashiansστην αρχή της σεζόν) και θεραπείες γονιμότητας που κράτησαν μήνες, το όνειρο του ζευγαριού έγινε αληθινό και στα τέλη του χρόνου, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου τους, θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους -φήμες τους ήθελαν να περιμένουν δίδυμα, κάτι που η Kim διέψευσε. «Είναι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να το σφίξουν στην αγκαλιά τους», είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ζευγαριού στο People.

Η ίδια η Kim, 34, είχε κλείσει το επεισόδιο που παίχτηκε στις 31 Μαΐου με μια επίσκεψη στο γιατρό γονιμότητας που την παρακολουθεί, κάνοντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης να οργιάσουν. Η ίδια είχε μοιραστεί την ιστορία της μιλώντας στο περιοδικό Glamour, όπου παραδέχτηκε πως ο γυναικολόγος της της είχε πει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο παρένθετης μητέρας για να αποκτήσει δεύτερο παιδί, μετά από την επιπλοκή που είχε στον τοκετό της North που θα γίνει 2 ετών στις 15 Ιουνίου.

Όσο ήταν ακόμα έγκυος στη North η Kim έπαθε προεκλαμψία, μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση, κατά την οποία η πίεση της μητέρας εκτοξεύεται και αν δεν ξεκινήσει η έγκυος έγκαιρα θεραπεία μπορεί να μπει σε κίνδυνο τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο.

Από το περιβάλλον της οικογένειας έγινε γνωστό πως η Kardashian, μετά την απόκτηση της North, είχε κάνει μια εξωσωματική γονιμοποίηση με παράλληλη ορμονοθεραπεία που δεν προχώρησε, ενώ τελικά συνέλαβε κάνοντας ξανά εξωσωματική, χωρίς όμως παράλληλη ορμονοθεραπεία. «Αυτή η εγκυμοσύνη της είναι πολύ διαφορετική γιατί έχει συνεχώς ναυτίες και αυτό την έχει κουράσει πολύ», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια «πολύτιμη» εγκυμοσύνη που ενδεχομένως θα έχει ένα δύσκολο τοκετό, κάτι για το οποίο το ζευγάρι είναι προετοιμασμένο.

Επίσης, οι γιατροί τους έχουν προειδοποιήσει και για το χειρότερο σενάριο, το οποίο είναι η Kim μετά τον τοκετό να χρειαστεί να υποβληθεί σε υστερεκτομή και αυτή να είναι η τελευταία εγκυμοσύνη της reality star. Προς το παρόν προσπαθεί να είναι ξεκούραστη, να τρέφεται σωστά και να ασκείται ήπια, για να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να παρουσιαστεί ξανά προεκλαμψία, καθώς αν σου έχει συμβεί μία φορά οι πιθανότητες να επαναληφθεί είναι μεγάλες. Όσο για τη μικρή North, γνωρίζει ήδη πως ένα μωράκι βρίσκεται στην κοιλιά της μαμάς της και δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την προοπτική πως θα αποκτήσει αδελφάκι.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή 

Η διάψευση ήρθε από την Kim Kardashian: «Δεν περιμένω δίδυμα»

#PeopleRun: Αυτό είναι το πρόγραμμα που κάνει η Kim Kardashian στο διάδρομο και η δίαιτα που ακολουθεί για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Kim Kardashian Vs Pug: Ποιος είναι τελικά ο βασιλιάς των selfie;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα