Kim Kardashian – Δέσποινα Βανδή: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησε το The Voice, το show ταλέντων που σημειώνει πολύ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία και στην ομάδα που συμμετέχει ανήκει και η Δέσποινα Βανδή, που αγαπάμε όχι μόνο για τη φωνή και το ταλέντο, αλλά και για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Έτσι την είδαμε στη φάση των blind auditions με total black σύνολο που αποτελούταν από παντελόνι και τοπ με αποκαλυπτική λεπτομέρεια στο μπούστο, από την προσωπική της συλλογή Despina Vandi for Chip & Chip. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες μπότες Saint Laurent. 

Λίγες μέρες μετά στην Εβδομάδα Μόδας που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι αυτή την περίοδο, η Kim Kardashian έκανε -και πάλι- μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στο show του Givenchy επιλέγοντας look με την υπογραφή του Οίκου, το οποίο όπως ήταν φυσικό τράβηξε τα βλέμματα. Μας θύμισε πολύ το σύνολο της Δέσποινας, καθώς όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες οι λεπτομέρεια στο μπούστο είναι πανομοιότυπη, ενώ και οι δύο celebrities προτίμησαν το total black δημιουργώντας outfits που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Πιστεύουμε πως είναι ξεκάθαρο πως η Δέσποινα Βανδή φόρεσε καλύτερα το συγκεκριμένο look και όχι γιατί είμαστε προκατειλημμένοι εναντίον της Kim. Θεωρούμε πως τόσο αποκαλυπτικά σύνολα, δείχνουν πάντα καλύτερα σε γυναίκες που δεν έχουν τόσο έντονες καμπύλες καθώς το αποτέλεσμα είναι σαφώς πιο classy. Όσο λοιπόν και αν μας αρέσουν κάποια σύνολα της αμερικανίδας reality star, επιμένουμε ότι την προτιμούμε ντυμένη, κυριολεκτικά.

Διαβάστε ακόμα:

Catwalk inspired: Εμπνευστήκαμε από τις πασαρέλες και βρήκαμε ρούχα που κοστίζουν κάτω από 100 ευρώ

We love classics: Η μαρινιέρα είναι το must have της άνοιξης για όλα τα στιλ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα