Kim Kardashian: Αγωγή $6 εκατ. εναντίον του σωματοφύλακα της για τη ληστεία στο Παρίσι!

Όλοι θυμόμαστε την είδηση που είχε κάνει την Kim Kardashian, τη βασίλισσα των social media, να απέχει από αυτά για πολύ καιρό: Την ληστεία που υπέστη στο Παρίσι πριν από δύο χρόνια. Η star τον Οκτώβριο του 2016 βρισκόταν στην πόλη του φωτός στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας, για να παρακολουθήσει τις επιδείξεις των αγαπημένων της σχεδιαστών, όταν βρέθηκε υπό την απειλή όπλου να είναι θύμα ληστείας στο ξενοδοχείο της. Οι δράστες που ήταν πέντε σε αριθμό, της προκάλεσαν ένα πολύ ισχυρό σοκ, που της έμεινε σαν τραυματική εμπειρία για πολύ καιρό μετά. Μεταμφιεσμένοι και ντυμένοι με αστυνομικές στολές, απείλησαν με όπλο την Kim, την οποία και στη συνέχεια έδεσαν και έκλεισαν στο μπάνιο.

Τώρα μάλιστα το θέμα είναι και πάλι επίκαιρο καθώς η ασφαλιστική εταιρεία AIG κατέθεσε αγωγή ζητώντας 6,1 εκατομμύρια δολάρια από τον σωματοφύλακα της για την εν λόγω ληστεία. Βέβαια, η AIG κατέβαλε στην Kim το ποσό που αντιστοιχούσε στην αξία των κοσμημάτων της τα οποία εκλάπησαν στη διάρκεια της ληστείας, ως όφειλε.

Την ώρα της ληστείας, ο Ντουβιέρ συνόδευε τις αδελφές της Courtney και Kendall σε night out τους σε ένα νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα τώρα με την ιστοσελίδα TMZ, στην αγωγή τονίζεται πως υπήρχαν πολλά λάθη στην ασφάλεια, με σημαντικότερο πως μία κλειδαριά είτε είχε χαλάσει είτε δεν υπήρχε, ενώ συν τις άλλοις δεν λειτουργούσε και το σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Επίσης, στην αγωγή που υποβλήθηκε σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ, αναφέρεται πως και ο σωματοφύλακας και η εταιρεία του άφησαν την Kim Kardashian μόνη στο δωμάτιό της.

Βέβαια, δεν πρόκειται για κάποιον άπειρο καθώς ο Ντουβιέρ και η εταιρεία του έχουν αναλάβει την προστασία πολλών celebrities, μεταξύ των οποίων και το συγκρότημα Black Eyed Peas.

Μένει βέβαια να δούμε, την έκβαση της υπόθεσης και ας ελπίζουμε πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα επουλωθούν οι μνήμες της star.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα