Kiku: To αγαπημένο μας ιαπωνικό εστιατόριο τώρα και στο Ψυχικό

Μπορεί να έχει συνδεθεί με το Κολωνάκι όσο λίγα μαγαζιά της Αθήνας, μετά από τόσα χρόνια που πέρασε και συνεχίζει να περνάει εκεί, ωστόσο, το καλοκαίρι που πέρασε το Kiku κατηφόρισε στα νότια προάστια. Με θέα τον κόλπο της Βουλιαγμένης και με τις γεύσεις του σε sushi και cocktails να σερβίρουν τον πιο καλό κόσμο της περιοχής.

Φέτος το χειμώνα και συγκεκριμένα από τις 10 Δεκεμβρίου το Kiku κάνει άλλη μια υπέρβαση, κάνει ένα ακόμη βήμα και ανοίγει τις πόρτες του στο Ψυχικό (Περικλέους 7), σε μια περιοχή όπου επίσης ξέρει να εκτιμάει και να αναδεικνύει τα καλά μαγαζιά. Δια χειρός, διακόσμησης και αισθητικής Σίσσυς Φειδά, ψηλοτάβανο, γεμάτο ξύλο και με κάτι μαγικά φώτα να χύνονται σε όλο το μαγαζί, το Kiku στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει από την πρώτη βραδιά σταθερή επιλογή όσων θέλουν ποιότητα στις εξόδους τους.

Στο bar που θα γεμίσει από χρώματα και cocktails που εμπνέεται ένας από τους καλύτερους του χώρου, ο Βασίλης Ρούσσος, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές, είτε σε μια καθημερινή πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, είτε σε κάποιο από τα πάρτι που θα στήνονται τα Σάββατα, με θεματικές και έξυπνα concepts. Όσο για το φαγητό, θα το επιμεληθεί ο Χρόνης Δαμαλάς με τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες προσαρμογές της ιαπωνικής κουζίνας στην ελληνική κουλτούρα και γευσιγνωσία.

Μην πούμε περισσότερα. Άλλωστε, στην Ιαπωνία, χώρα που εκπροσωπεί το Kiku θέλουν στοχεύουν στις πράξεις και τα αποτελέσματα, πάντα με την πιο σωστή φιλοσοφία απέναντι στη ζωή και τα πράγματα. 

Διαβάστε ακόμα:

Η Η&Μ βρίσκεται πλέον και στην Καλαμάτα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα