Κι όμως μια προσκεκλημένη του Harry και της Meghan Markle φόρεσε δημιουργία με ελληνική υπογραφή
Getty Images

Ο γάμος της χρονιάς (και όχι μόνο) πραγματοποιήθηκε. Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επισημοποίησαν τη σχέση τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά όλος ο πλανήτης παρακολούθησε το γεγονός. Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου έχουν γίνει πλέον γνωστές, ανάμεσα στις οποίες και η λίστα των προσκεκλημένων, που είχαν λάβει πριν αρκετό καιρό το πολυπόθητο προσκλητήριο και όπως καταλαβαίνετε, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Τα καπέλα είχαν την τιμητική τους και ο Philip Treacy έκανε χρυσές δουλειές, καθώς ήταν αυτός που σχεδίασε τα περισσότερα από αυτά, που ήταν ειδικές παραγγελίες για τον γάμο, ενώ παράλληλα πολλοί ήταν οι διάσημοι δημιουργοί που «έντυσαν» celebrities και γαλαζοαίματες για το σημαντικό γεγονός. Αυτό δεν είναι είδηση, είδηση είναι ότι ανάμεσα στα εντυπωσιακά looks που είδαμε λίγο πριν την τελετή, υπήρχε ένα που είχε ελληνική υπογραφή.

 

Getty Images
Getty Images

H ηθοποιός Gina Torres λοιπόν ήταν αυτή που επέλεξε δημιουργία με ελληνική υπογραφή. Ως συμπρωταγωνίστρια στο Suits και φίλη της Meghan Markle δε θα μπορούσε να μη δώσει το παρών στο γάμο και για την περίσταση εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Κωσταρέλο, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα στις αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Η εν λόγω δημιουργία ανήκει στη συλλογή του σχεδιαστή για την τρέχουσα σεζόν και απέσπασε πολύ καλές κριτικές χαρίζοντας στη Gina Torres τελικά μία θέση ανάμεσα στις πλέον καλοντυμένες του γάμου.   Να πούμε σ’ αυτό το σημείο ότι ο Χρήστος Κωσταρέλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς της Ελλάδας και πως είναι γνωστός και εκτός των συνόρων της χώρας μας. Στην Αμερική έχει πολλές πιστές fans -πριν από μερικούς μήνες η Chrissy Teigen είχε εμφανιστεί σε ένα red carpet event με μία κατακόκκινη δημιουργία του. 


Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι με τα νέα και ελπίζουμε να δούμε ακόμα περισσότερες celebrities να φορούν δημιουργίες όχι μόνο του Χρήστου Κωσταρέλου, αλλά και άλλων σχεδιαστών από τη χώρα μας, μιας και αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για την ελληνική μόδα, που έχει πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα