Κι όμως, υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος να φορέσετε το bronzer

Με το που έρχεται το καλοκαίρι, το bronzer γίνεται ο βασιλιάς κάθε νεσεσέρ και για πολλές γυναίκες αντικαθιστά το ρουζ. ΓΙΑΤΙ κορίτσια; Ένα μεγάλο γιατί μας βασανίζει. Θέλετε να μας πείτε πως αν τρέξετε ή ζεσταθείτε, τα μάγουλά σας γίνονται σοκολατί; Απίθανο μας φαίνεται. Το ρουζ έχει στόχο να δώσει ένα φυσικό, ροδαλό χρώμα στα μήλα του προσώπου, ενώ το bronzer μιμείται την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Εντελώς διαφορετική λοιπόν η χρήση του ενός από του άλλου.

Επειδή λοιπόν το bronzer και το ρουζ δεν κάνουν την ίδια δουλειά, το ένα δεν αντικαθιστά το άλλο και φυσικά δεν «φοριέται» και στα ίδια σημεία. Το ρουζ εφαρμόζεται στα μάγουλα και το bronzer στους κροτάφους, το μέτωπο και το πιγούνι (και το ντελοκλτέ!), στα σημεία που χτυπάει περισσότερο ο ήλιος δηλαδή. Αντικαθιστώντας το ρουζ με το bronzer σας το μόνο που καταφέρνετε είναι να δείχνετε χλωμές και… εντελώς αφύσικα ξεροψημένες.

Για το τέλειο summer look, συνδυάστε το bronzer και το ρουζ σας με ένα highlighter στα ζυγωματικά και τα τόξα των φρυδιών, μάσκαρα στις βλεφαρίδες και ένα lip balm στα χείλη και είστε έτοιμες!

Δεν έχετε bronzer στη συλλογή σας; Μην αγχώνεστε, γιατί εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε παρακάτω τα καλύτερα της αγοράς για να διαλέξετε.

laura mercier, bronzerMatte Radiance Baked Powder της Laura Mercier στην απόχρωση Bronze (€40,30)

estee lauder, bronzer Bronze Goddess της Estée Lauder στην απόχρωση Medium (€46)

mac, bronzerBronzing Powder της MAC στην απόχρωση Refined Golden (€29,50)

laguna nars, bronzerBronzing Powder της Nars στην απόχρωση Laguna (40,95)

smaashbox, bronzerBronze Lights της Smashbox στην απόχρωση Warm Matte (€29)

hoola bronzer benefit, bronzerHoola Bronzing Powder της Benefit (35,90)

tom ford, bronzerBronzing Powder του Tom Ford στην απόχρωση Gold Dust (€71)

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα