Νέα

Κι όμως υπάρχει ένα ελληνικό brand με καπέλα που φορούν οι ξένες fashionistas

Εσείς το ξέρατε;

 

Πέννυ Καρακάση

InStyle_600x600sample

H αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα είναι πολλά τα fashion brands που κάνουν πολύ καλή δουλειά και σχεδιάζουν ρούχα και αξεσουάρ που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά του εξωτερικού. Τα περισσότερα όμως γίνονται πρώτα γνωστά εδώ και στη συνέχεια η φήμη τους ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας μας. Αυτό βέβαια δε συμβαίνει με τα καπέλα Toukitsou που μπορεί να μην έχετε ακούσει ξανά, όμως ήδη φορούν πολλές fashionistas, όπως οι Anna Dello Russo και Chiara Ferragni.

Κι όμως δεν είναι ένα νέο fashion brand, καθώς τα καπέλα Toukitsou ξεκίνησαν την πορεία τους κοντά στο 1960 με αρχικό σκοπό να τα φορούν οι ναυτικοί, αυτό άλλωστε είναι και το στιλ που έχουν μέχρι σήμερα. Τις τελευταίες σεζόν που τα καπέλα αυτής της αισθητικής έχουν γίνει τάση και έχουν φορεθεί πολύ σε πασαρέλες και street style λοιπόν, ήρθε στο προσκήνιο και το ανακάλυψαν αυτές οι διάσημες γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα και είναι πραγματικές trend setters.


Όλα τα καπέλα είναι φτιαγμένα με ιδιαίτερη προσοχή και με έμφαση στη λεπτομέρεια και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουν ξεχωρίσει. Μάλιστα μπορείτε να το φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ενώ μπορείτε να δείτε και ολόκληρη τη συλλογή εδώ. 

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Πέννυ Καρακάση