Κι όμως υπάρχει ένα brand που ανήκει στα Zara και ίσως δεν το έχετε ακούσει ξανά

Δεν το κρύψαμε ποτέ ότι είμαστε shopaholics. Όλα τα κορίτσια στο InStyle, αφού εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις κάθε μήνα (και κάποιες φορές πριν καν το κάνουν αυτό) φροντίζουν να κάνουν μια μικρή (ή και πιο μεγάλη) βόλτα σε καταστήματα και e-shops για να δουν όλες τις νέες κυκλοφορίες, να αποκτήσουν κάποιο trend και σίγουρα να προσθέσουν κάτι ακόμα στη μάλλον ατελείωτη wishlist τους. Πολλές φορές εδώ στο InStyle ανακαλύπτουμε νέα brands, και κάποιες άλλες αναστενάζουμε γιατί κάποιο από τα αγαπημένα μας δυστυχώς δε βρίσκεται στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα στο γραφείο λοιπόν με τα Uterqüe.

Αν είστε ορκισμένη fashionista θα θυμάστε το κατάστημα Uterqüe στο The Mall, στην Αθήνα, το οποίο μετά από λίγο καιρό λειτουργίας έκλεισε τελικά τις πόρτες του και από τότε δεν το έχουμε ξαναδεί. Πρόκειται για το μικρό (και πολύ πιο ακριβό) αδερφάκι των Zara, καθώς και αυτό το brand ανήκει στον όμιλο Inditex και φυσικά, όπως ίσως θα φαντάζεστε, έχει υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ. Οι τιμές βέβαια δεν είναι και τόσο προσιτές, αλλά σίγουρα δεν πλησιάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις αυτές των luxury brands και έτσι το Uterqüe παραμένει ανάμεσα σ’ αυτά τα brands από τα οποία τολμάμε κάποιες φορές να ψωνίζουμε. Φυσικά τα καλά νέα είναι ότι το shipping γίνεται και στην Ελλάδα, παρόλο που το φυσικό κατάστημα δεν υπάρχει πια.

Με αφορμή το ταξίδι της Μαρίας στην Ισπανία, όπου και «συναντήθηκε» με τα Uterqüe, σήμερα συζητήσαμε για το πόσο πολύ μας αρέσουν όλα τα κομμάτια που υπογράφει το brand ενώ κάναμε μια μικρή επιλογή των αγαπημένων μας, τα οποία (φυσικά) μπήκαν σε αυτή την ατελείωτη wishlist, και αν όλα πάνε καλά, ίσως βρουν το δρόμο και για τη shopping list του καλοκαιριού. Δείτε τα και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

uterque poukamiso

 

Λινό, πουά πουκάμισο, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

shirt dress uterque

Ριγέ shirt dress, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

saten pedila uterque

Σατέν, ψηλοτάκουνα πέδιλα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

tsanta uterque

Τσάντα από συνδυασμό υλικών, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

magio uterque

 Ολόσωμο μαγιό, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

skoularikia uterque

Σκουλαρίκια με πέρλες, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

forema uterque

Φόρεμα από ποπλίνα, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

tzin uterque

Τζιν παντελόνι με ζώνη, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα