Κι όμως η Meghan Markle φόρεσε ένα πολύ προσιτό αξεσουάρ

Θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω για λίγο και θα μιλήσουμε για την πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry. Τότε λοιπόν δεν είχαν αρραβωνιαστεί ούτε είχε γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι για τη σχέση τους. Σε έναν αγώνα λοιπόν οι δυο τους, αποφάσισα να είναι διαχυτικοί και να δείξουν σε όλους ότι η σχέση τους είναι σοβαρή, κάτι που τελικά αποδείχτηκε αν σκεφτείτε ότι σε λίγο καιρό θα παντρευτούν. Σε εκείνη λοιπόν την πρώτη εμφάνιση όλοι πρόσεξαν το ντύσιμο της Meghan Markle.

Meghan Markle and Prince Harry

Η ηθοποιός επέλεξε ένα πολύ κομψό αλλά 100% basic outfit το οποίο ήταν κατάλληλο, όχι μόνο για εκείνη, αλλά για αμέτρητες casual περιστάσεις. Ένα λευκό πουκάμισο σε κλασική γραμμή, ένα στενό τζιν παντελόνι, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και μία oversized τσάντα στο ίδιο χρώμα, ήταν αρκετά για να μας πείσουν ότι η Meghan ξέρει πως πρέπει να ντύνεται μία πριγκίπισσα. Στο σύνολό της βέβαια υπήρχε και ένα αξεσουάρ που δεν είναι μεν οικονομικό, αλλά δεν κοστίζει μια περιουσία. Μπορείτε να φανταστείτε ποιο ήταν;

Meghan Markle and Prince Harry

Πρόκειται για τα γυαλιά ηλίου της, τα οποία όπως καταλαβαίνετε έγιναν πολύ γρήγορα sold out μιας και το κόστος τους δεν ξεπερνούσε τα 160 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι αρκετοί ήταν (και είναι) αυτοί που μπορούσαν να τα αποκτήσουν. Τώρα λοιπόν τα εν λόγω γυαλιά είναι back in stock και μάλιστα και σε άλλες αποχρώσεις για να μπορείτε να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει. Κοστίζουν 156 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο website της Finlay London, που είναι και το brand που τα υπογράφει.

percy_lighttortoise_green_finlay_co_sunglasses_1_Δεν ξέρουμε αν ήταν τυχαία η επιλογή της, ή αν ακολουθεί τα βήματα της Kate Middleton, που εκτός από αμέτρητα designer ρούχα και αξεσουάρ, επιλέγει ενίοτε και άλλα πιο οικονομικά που μπορούν να αποκτήσουν και οι «κοινοί θνητοί», όμως αν τα σας πάνε τα στρογγυλά γυαλιά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τα φόρεσε η Meghan, μπορείτε να τα τολμήσετε γιατί ειναι πολύ stylish και έχουν κλασικό χαρακτήρα, οπότε μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας αυτή την αγορά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα