Κι όμως η Kate Middleton δε φόρεσε κάτι καινούριο στον γάμο του Harry και της Meghan
Splash News / Image Ideal

Η Kate Middleton είναι η αγαπημένη των Βρετανών και όχι μόνο. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να ασχολούμαστε με τη συμπαθέστατη και κομψότατη Meghan Markle, όμως η αλήθεια είναι πως η νέα πριγκίπισσα έχει αρκετό δρόμο να διανύσει προκειμένου να αγαπηθεί τόσο πολύ από το ευρύ κοινό, όσο έχει καταφέρει να αγαπηθεί η Kate. Η Δούκισσα του Cambridge, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον William, μέχρι και σήμερα, έχει κάνει αμέτρητες κινήσεις που δείχνουν ότι κατά βάθος είναι μια απλή γυναίκα που δε διαφέρει σε τίποτα από όλες εμάς. Στον γάμο λοιπόν των Meghan και Harry έκανε ακόμα μία επιλογή που σχολιάστηκε πολύ με τα καλύτερα λόγια.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μιλώντας θεωρητικά. Ας πούμε ότι είστε προσκεκλημένη σε έναν γάμο και όχι οποιονδήποτε γάμο, αλλά αυτόν του αδερφού του συζύγου σας. Μάλιστα πρόκειται για έναν γάμο ο οποίος δε θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά θα έχει αμέτρητους προσκεκλημένους. Ο γάμος γίνεται μια ανοιξιάτικη μέρα και εσείς έχετε την οικονομική άνεση να αγοράσετε ακόμα και το πιο ακριβό και όμορφο φόρεμα του κόσμου. Τι θα κάνατε; Το πιο πιθανό είναι να ψάχνατε για πολλούς μήνες το ιδανικό σύνολο, να βάζατε λυτούς και δεμένους προκειμένου να σας βρουν το outfit που θα σας έκανε την πιο ωραία της βραδιάς και γενικότερα να ξοδεύατε αρκετό χρόνο προκειμένου η εμφάνισή σας να είναι αψεγάδιαστη. Δεν είναι κακό, οι περισσότερες αυτό θα κάναμε. Όχι όμως και η Kate Middleton, η οποία τελικά εμφανίστηκε με ένα μεταξωτό Alexander Queen, το οποίο είχε ξαναφορέσει, με διαφορετικό καπέλο βέβαια, άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Getty Images
Getty Images

H πρώτη φορά που φόρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν το 2015 στη βάφτιση της πριγκίπισσας Charlotte. Τότε λοιπόν είχε εμφανιστεί με αυτό το coat dress και με ασορτί καπέλο και παπούτσια, μαλλιά μαζεμένα σε ένα κομψό updo και διαμαντένια κοσμήματα.

Getty Images
Getty Images

Τον Ιούνιο του 2016 η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε 90 ετών και το παλάτι διοργάνωσε τον καθιερωμένο ετήσιο εορτασμό των γενεθλίων της. Εκεί φυσικά ήταν η Kate και φορούσε, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, το εν λόγω Alexander McQueen φόρεμα, αυτή τη φορά συνδυασμένο με ένα ροζ καπέλο, που ταίριαζε απόλυτα και με το φόρεμα της μικρής Charlotte που κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά της.

Getty Images
Getty Images

Ένα χρόνο αργότερα περίπου και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2017, μαζί με τον William, βρέθηκαν στο Βέλγιο για τον εορτασμό της επετείου από τη Μάχη του Passchendaele. Εκεί η Kate φωτογραφήθηκε και πάλι με το αγαπημένο της -όπως φαίνεται- Alexander Mc Queen φόρεμα, το οποίο είχε τότε συνδυάσει με καπέλο, σκουλαρίκια με μεγάλες πέρλες, ασορτί καρφίτσα και ένα ζευγάρι γκρι, σουέντ γόβες.

Getty Images
Getty Images

Και ερχόμαστε στην τελευταία και πιο πρόσφατη εμφάνισή της με αυτό το Alexander McQueen φόρεμα, που δεν είναι άλλη από αυτή στο γάμο του Harry και της Meghan. Απλή, κομψή και πάρα πολύ στιλάτη απέδειξε ότι δε χρειάζεται να έχει κανείς άγχος για το look του και καμία γυναίκα δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύει χρόνο και χρήματα προκειμένου σε κάθε σημαντική περίσταση να εμφανίζεται με ένα διαφορετικό, ολοκαίνουριο σύνολο.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Kate Middleton επαναλαμβάνει το σύνολό της. Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και εμείς φυσικά επικροτούμε την επιλογή της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα