Κι όμως! Δε θα πιστέψετε ποιο αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει μετά από 4 χρόνια!

Ακόμα ένα ζευγάρι που έβαλε τελεία στη σχέση του. Ο λόγος για την  ηθοποιό Claire Foy και τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της, Stephen Campbell Moore. Φαίνεται πως η 33χρονη και ο 40χρονος αποφάσισαν πως αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν.

Με μια κοινή και λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν στον Τύπο ανέφεραν: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε χωρίσει εδώ και κάποιο διάστημα. Παραμένουμε όμως δυο φίλοι που τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Θα θέλαμε να υπάρξει σεβασμός ως προς την ιδιωτική μας ζωή όλο αυτό το διάστημα».

gettyimages-170654370-1519383967 (1)

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013. Παντρεύτηκαν το 2014 και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη μαζί. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Moore μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την οικογένειά του με αφορμή μια χειρουργική επέμβαση που είχε το 2016: «Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι το πιο σημαντικό πρόσωπο σε αυτή τη διαδικασία καθώς όποιος σε αγαπάει περνά πολύ χειρότερα», είχε πει προσθέτοντας πως, «Η κόρη μου δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβαινε. Αλλά η οικογένειά μου γνώριζε. Και εγώ μπορούσα να το δω».

Η Foy είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ρόλο της ως Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ στη σειρά του Netflix «The Crown».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα