Κι άλλη σταρ του Hollywood μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της
Splash News / Ideal Image

Κι άλλη σταρ του Hollywood μόλις ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Έγκυος η Claire Danes ξανά. Η δημοφιλής ηθοποιός της βιομηχανίας του κινηματογράφου μόλις ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Homeland στο ρόλο της Carrie Mathison έχει ήδη ένα παιδί, με τον –επίσης ηθοποιό-σύζυγό της Hugh Dancy και τώρα είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Η 39χρονη σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή SiriusXM του Howard Stern πριν λίγες ώρες και δήλωσε πως «είμαι έγκυος, είμαι πολύ έγκυος. Σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο τρίμηνο της κύησης», αν και δεν αποκάλυψε αν το μωρό είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

Splash News / Ideal Image, εγκυμοσύνη
Splash News / Ideal Image

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2006, όταν γνωρίστηκε στο σετ της ταινίας Evening, παντρεύτηκε το 2009 και το 2012 γεννήθηκε ο γιος τους Cyrus. Η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως «ο Hugh είναι ο τέλειος σύντροφος για μένα. Είμαι πολύ τυχερή. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά ο συνδυασμός τους με τη δουλειά με άγχωνε».

Όπως φαίνεται πάντως τα έχει καταφέρει πολύ καλά και τίποτα δεν την αγχώνει πια, αφού σε λίγους μήνες θα προστεθεί το νέο μέλος στην οικογένειά τους

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα