Khloé Kardashian: Τα πιο όμορφα looks της εγκυμοσύνης της

Πριν από μερικές ώρες η Khloé Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. H 33χρονη reality star υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson, την Πέμπτη το πρωί, σε ένα νοσοκομείο έξω από το Cleveland, σύμφωνα με το site TMZ. Όπως έγραψε μάλιστα το celebrity site, The Blast, ο Thompson ήταν παρών για τη γέννηση της κόρης του.

Όπως και να έχει μια Kardashian, όσες περιπέτειες και αν έχει στη ζωή της δεν παραμελεί ποτέ το στιλ. Έτσι και την περίοδο της εγκυμοσύνης της, η Khloé παρέμεινε πιστή στο στιλ της, δεν απαρνήθηκε την αισθητική που τόσο πολύ αγαπούν οι εκατομμύρια Kardashian followers και φυσικά δημιούργησε εμφανίσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα που ταιριάζουν σε ένα fashion icon. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο όμορφα looks της Khloé Kardashian από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Φορώντας ένα nude στενό φόρεμα, μακρύ παλτό και lace-up booties, η 33χρονη reality star κατάφερε να είναι πολύ κομψή. Ωστόσο το συγκεκριμένο look οφείλουμε να παραδεχτούμε πως μας θύμισε αρκετά το maternity style της αδερφής της Kim, η οποία φυσικά είχε διαπρέψει στο challenge ντύσιμο και εγκυμοσύνη.

Στο baby shower που διοργάνωσε φόρεσε ένα bodycon baby pink φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα που τόνιζε τα αδύνατα της πόδια. Aπό πάνω στην ίδια απόχρωση συνδύασε ένα πολύ μακρύ σακάκι που ισορροπούσε το λούκ και το έκανε περισσότερο in fashion.

With great love… ?   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Τι και αν ήταν έγκυος η Kloe δεν αποχωρίστηκε ποτέ τα στενά φορέματα ακόμη και στα πιο δύσκολα χρώματα, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση που έκανε μια total white εμφάνιση και πρόσθεσε ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση που κολάκευε περισσότερο τη λεπτή μέση της.

  ? What’s meant to be will always find its way ?   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Μια ακόμη πολύ σέξι εμφάνιση με μεταλλιζέ μίνι φόρεμα, μαύρο μακρύ παλτό και statement σκουλαρίκια, κομμάτια που φυσικά αποτελούν τάση για φέτος.

Στους δρόμους της Ιαπωνίας φόρεσε μπλε μίντι φόρεμα και μπλε αθλητικά παπούτσια, ώστε να είναι άνετη. Το λουκ της συμπλήρωσε με λεοπάρ πανωφόρι, διότι Kardashian χωρίς μια δόση υπερβολής δεν γίνεται.

? Kyoto Khlo ? 8 Month Bump ? Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Στο Κιότο μας χάρισε μια ακόμη κομψή εμφάνιση, με φόρεμα που παρέπεμπε σε ροζ πένσιλ φούστα και λευκή μπλούζα, το οποίο απογείωσε με μια ροζ γούνα για πιο stylish αποτέλεσμα.

 Τα Χριστούγεννα φόρεσε sparkling ολόσωμη φόρμα με neck δέσιμο, γόβες στην ίδια απόχρωση που μάκραιναν τα πόδια της, λευκή γούνα και ήταν φυσικά πολύ εντυπωσιακή.

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα