Κερδίστε αποκλειστικά από το InStyle.gr 250 διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο πάρτι της H&M σε συνεργασία με το Fashion Workshop By Vicky Kaya

Η Η&Μ διοργανώνει ένα μοναδικό πάρτι, στο κατάστημα της Ερμού 54 στις 11 Μαρτίου και στις 18:30, για να γιορτάσει το λανσάρισμα της νέας H&M Studio S/S 2015 συλλογής για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2015. Το InStyle.gr  δίνει αποκλειστικά  την ευκαιρία σε 250 τυχερούς να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για το πάρτι, όπου θα δουν πρώτοι από κοντά τη συλλογή H&M Studio S/S 2015, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλα τα ρούχα και αξεσουάρ και να μοιραστούν τη μοναδική fashion εμπειρία τους στα social media με το hashtag #InStyleLovesHM.

Παράλληλα, στα πλαίσια της διοργάνωσης, το Fashion Workshop by Vicky Kaya θα προσφέρει σε όλους εσάς που θα βρεθείτε στον χώρο, personal styling tips για να δημιουργήσετε με τη βοήθεια των ειδικών το τέλειο καλοκαιρινό outfit, ενώ θα ακολουθήσει special live performance by My Drunken Haze και DJ set by Λατέρνατιβ. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ειδικά για τη βραδιά, η Η&Μ προσφέρει 25% έκπτωση σε όλες τις αγορές σας – εκτός της συλλογής H&M Studio S/S 2015. 

instyle hm promo 4

Θα έχετε ήδη διαπιστώσει πως οι συλλογές Studio της Η&Μ δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα high fashion brands της μόδας, παρόλα αυτά είναι διαθέσιμες σε προσιτές για το ευρύ κοινό τιμές και αυτός είναι ο λόγος που τις αγαπάμε ακόμα περισσότερο. Έτσι η γνωστή σουηδική εταιρεία, πιστή στην υψηλή ποιότητα και στον απόλυτα stylish σχεδιασμό, παρουσιάζει και για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 μία νέα συλλογή Studio η οποία μας κάνει να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές και μας ταξιδεύει.

Επηρεασμένη από τον ήλιο, τη χαλαρή ζωή του Μαϊάμι και του Palm Springs περιλαμβάνει ρούχα που είναι άνετα, στιλάτα και μπορούν να φορεθούν από όλους τους σωματότυπους, όλες τις ώρες της ημέρας, δημιουργώντας πολλούς και ενδιαφέροντες συνδυασμούς που θα λατρέψουν όλες οι fashionistas. 

instyle hm promo

Φυσικά τα 1970s που είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν, δε θα μπορούσαν να μην είναι παρόντα και στην εν λόγω συλλογή που παραπέμπει σε μια χαλαρή διάθεση, που μας βοηθάει να νιώθουμε άνετα και να ξεφεύγουμε από τη γρήγορη καθημερινότητα της πόλης, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδανική για τις αποδράσεις μας και τους αργούς ρυθμούς που επικρατούν στις διακοπές.

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν,  λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που γίνεται σε αποκλειστική συνεργασία του ΙnStyle.gr με την H&M και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τον παλμό ενός πραγματικού fashion party, με μουσική, μόδα, celebrities και happenings, όπως αυτά που μόνο η H&M ξέρει να διοργανώνει.

instyle hm promo3

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 18/02/2015 έως την 03/03/2015 και μπείτε στην κλήρωση!

Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο site και θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα