Kenzo x H&M: Δείτε τα πρώτα looks από τη νέα συνεργασία της H&M που περιμένουμε πώς και πώς

Η H&M αποκαλύπτει µε µεγάλη χαρά τα πρώτα τρία look της συλλογής KENZO x H&M. Κάθε look κατακλύζεται από prints, χρώµατα και πρωτοτυπία που χαρακτηρίζουν αυτή τη συνεργασία. Στο look book απαθανατίζονται διάφοροι καλλιτέχνες, νεαροί δηµιουργοί και ακτιβιστές που αποτελούν πρεσβευτές της KENZO x H&M. Η συλλογή θα είναι διαθέσιµη σε πάνω από 250 επιλεγµένα καταστήµατα H&M σε όλο τον κόσµο, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστηµα, από τις Νοεµβρίου.

AMY SALL (φοιτήτρια και ακτιβίστρια από τη Νέα Υόρκη, εκδότρια της SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics, µιας εφηµερίδας αφρικανικών υποθέσεων, κριτικής σκέψης + αισθητικής) & JULIANA HUXTABLE (καλλιτέχνιδα, ποιήτρια και DJ, 28 ετών,από τη Νέα Υόρκη). Και οι δύο φοράνε: τιγρέ ζέρσεϊ ζιβάγκο και ασορτί ψηλόµεσα κολάν, µακριά µαύρα δερµάτινα γάντια µε ροζ λογότυπο από καουτσούκ και τιγρέ ζακάρ πλεκτές µπότεςκάλτσα.

kenzo x H&M 2

Η ISAMAYA FFRENCH (make-up artist από το Λονδίνο, µέλος της καλλιτεχνικής κολεκτίβαςTheo Adams Company µε έδρα το Λονδίνο) φοράει: φαρδύ δερµάτινο µπουφάν µε επένδυση από ροζ συνθετικό µουτόν, τιγρέ ζέρσεϊ ζιβάγκο και ασορτί ψηλόµεσο κολάν.

kenzo x H&M

Ο OKO EBOMBO (µουσικός και performance artist από το Παρίσι, τραγουδιστής του µουσικού project 19) φοράει: παρκά µε αφαιρούµενο εµπριµέ γιακά, πολύχρωµο τιγρέ τζιν, και σαγιονάρες µε παραδοσιακές ιαπωνικές κάλτσες tabi. Ο Oko φοράει και τιγρέ καπέλο µε ενσωµατωµένο κασκόλ, πλεκτό εµπριµέ µαντήλι και τιγρέ τσάντα ταχυδρόµου.

Διαβάστε ακόμα:

Summer News 26/07/2016: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Οι κυρίες της Βουλής φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν στην γιορτή της Δημοκρατίας: Τα στυλιστικά ατοπήματα και οι πιο κομψές εμφανίσεις

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα