Καινούρια αγάπη: Δείτε τον νέο σύντροφο της Jennifer Lopez

Μπορεί η Jennifer Lopez να χώρισε από τον Casper Smart και εκείνος να φέρεται να έχει βρει καινούριες αγκαλιές, ωστόσο η σέξι Λατίνα δεν φαίνεται να πτοείται καθώς είναι πολύ πιθανό να βρήκε καινούριο έρωτα και μάλιστα συνάδελφο του πρώην συντρόφου της.

Πράγματι, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την 44χρονη να είναι ζευγάρι με τον Maksim Chmerkovskiy, ο οποίος είναι χορευτής και πιο γνωστός από την συμμετοχή στο χορευτικό show «Dancing With The Stars». Ο φερόμενος ως νέος αγαπημένος είναι κατά επτά χρόνια νεότερος ενώ οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο στα «American Music Awards» όπου και συνεργάστηκαν.

Οι φήμες πως το τελευταίο διάστημα Lopez και Chmerkovskiy είναι ζευγάρι όλο και φουντώνουν καθώς έχουν εντοπιστεί από τους παπαράτσι ουκ ολίγες φορές, αλλά κανείς από δύο ακόμη δεν έχει πάρει θέση για το γεγονός. Εντωμεταξύ, άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζει πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι, οι οποίοι απλώς περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει αν πραγματικά οι δυο τους έχουν σχέση. Εμείς, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ταιριάζουν πολύ. 

Διαβάστε ακόμη: 

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έκανε στο bachelor party της η όμορφη δημοσιογράφος;

Δείτε την Άννα Βίσση για πρώτη φορά μαζί με τον εγγονό της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα