Kendall Jenner: «Μεταμορφώθηκε» για καλό σκοπό

Όταν πρωτοείδαμε τη φωτογραφία χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως πρόκειται όντως για το μοντέλο, καθώς στην εν λόγω φωτογραφία είναι σχεδόν αγνώριστη. Φορώντας μία κοντοκουρεμένη μαύρη περούκα, στενό indigo τζιν, χωρίς ίχνος make-up, η πάντα στην τρίχα Kendall Jenner για πρώτη φορά αναδεικνύει με φυσικό τρόπο μία ακατέργαστη ομορφιά. Εξακολουθεί βέβαια να φαίνεται το ίδιο όμορφη, με διαφορετικό όμως τρόπο αυτή τη φορά. Η Kendall δεν ήταν το μόνο top model το οποίο υπέστη αυτή την ολική μεταμόρφωση. Οι άγγελοι της Victoria Secret Adriana Lima, Natasha Poli και Karlie Kloss εμφανίστηκαν επίσης φορώντας τις εκκεντρικές περούκες με το ατίθασο look και t-shirt με συνθήματα υπέρ της καμπάνιας.

Το t-shirt σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της συγκεκριμένης φιλανθρωπικής εκδήλωσης από τον καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας Giles Deacon και παρουσιάζει το iconic Pudsey αρκουδάκι (όπου Pudsey η μασκότ του BBC για τη σταθερή πρωτοβουλία του καναλιού “Children In Need”) με ένα άνετο leopard print twist.
Μιλώντας για το t-shirt, ο Giles δήλωσε: «Είμαι φανατικός υποστηρικτής της πρωτοβουλίας του καναλιού “Children In Need” εδώ και πολλά χρόνια και αισθάνομαι πανευτυχής που έδειξα εφέτος τη συμπαράστασή μου σχεδιάζοντας το t-shirt τους για το έτος 2014. Ελπίζω να αρέσει σε όλους το νέο look του Pudsey και να το αγοράσουν καθώς τα χρήματα θα διατεθούν για καλό σκοπό προκειμένου να αλλάξει κάτι και να βοηθηθούν νεανικές ψυχές». Ωραία δουλειά GD…!
Τα μοναδικά, περιορισμένης κυκλοφορίας, t-shirt διατίθενται για αγορά αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του καναλιού “Children In Need”: bbc.co.uk/pudsey.

To t-shirt για ενήλικες κοστίζει μόλις £10 με τα £4.83 από την αγορά κάθε t-shirt να πηγαίνουν κατευθείαν στο “Children In Need”. Τα t-shirt διατίθενται επίσης και σε παιδικά μεγέθη, τα οποία κοστίζουν £7.50 το ένα, με τα £3.10 από αυτά κατ’ ελάχιστον, να διατίθενται για τη στήριξη της πρωτοβουλίας του καναλιού “Children In Need”.

Διαβάστε ακόμη: 

Best Beauty Buys: Κορυφαίοι ειδικοί επιλέγουν τα must-have προϊόντα ομορφιάς

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα