Και η Sarah Jessica Parker φοράει τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε την κάπα του Burberry Prorsum για την τρέχουσα σεζόν, στο αντίστοιχο fashion show, ήμασταν σίγουροι πως θα γίνει ένα από τα αγαπημένα αντικείμενα των celebrities, και όπως αποδεικνύεται είχαμε απόλυτο δίκιο. Έχοντας ήδη δει να την επιλέγουν οι Olivia Palermo, Cara Delevingne και Rosie Huntington-Whiteley, o ο φακός απαθανάτισε άλλη μία πολύ καλοντυμένη star με το εν λόγω κομμάτι.

Η Sarah Jessica Parker λοιπόν βγήκε βόλτα με τις δυο μικρές της κόρες και μάλλον ήταν η πιο στιλάτη μαμά στο σχολείο των κοριτσιών καθώς φόρεσε την κάπα της με skinny jeans, δημιουργώντας ένα πολύ απλό και chic σύνολο που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο. Φυσικά και η αγαπημένη μας τηλεοπτική Carrie, απέκτησε την κάπα της με τα αρχικά της, όπως και οι υπόλοιπες celebrities, κάτι που σημαίνει ότι της κόστισε λίγο παραπάνω.

Αν θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε και εσείς το κομμάτι που ήδη είναι best seller για τον βρετανικό Οίκο, θα πρέπει να διαθέσετε 1160 ευρώ, ενώ αν επιμένετε να έχει και τα δικά σας αρχικά, θα δώσετε περίπου 160 ευρώ επιπλέον. Η κάπα είναι διαθέσιμη στο burberry.com και στις boutique της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Eye Candy: Ο David Gandy συνεργάζεται με την εταιρεία Marks&Spencer

Γιατί τα fashion icons φοράνε κουβέρτες;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα