Katy Perry: Δείτε την τραγουδίστρια να ποζάρει με το μπικίνι της

Η τραγουδίστρια της γνωστής επιτυχίας «Hot n Cold» που ακούει στο όνομα Katy Perry, δεν έχασε την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκε τον «hot» καιρό, όπως είδαμε και από τα στιγμιότυπα που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό  στο Instagram. Πράγματι, η σταρ απολαμβάνει τις χαλαρωτικές τροπικές διακοπές της ενώ μοιράζει απλόχερα φωτογραφικό υλικό στους εκατομμύρια θαυμαστές της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στη μία φωτογραφία η Perry έδειξε με περηφάνια τις φακίδες της, ποζάροντας με χαμόγελο ξαπλωμένη σε μία αιώρα, ενώ στην άλλη απαθανατίστηκε από την παρέα της να ποζάρει σαν μοντέλο με retro διάθεση, φορώντας κίτρινο μπικίνι, σορτσάκι με ρίγες αλλά και το αγαπημένο της αξεσουάρ στο κεφάλι που δεν είναι άλλο από το headband.  Δεν γνωρίζουμε αν το κορμί της τραγουδίστριας έχει ατέλειες, ωστόσο η σταρ επιβεβαίωσε τον κανόνα που θέλει την γυναίκα να είναι πιο όμορφη από ποτέ όταν διαθέτει αυτοπεποίθηση.

Παρατηρώντας την καλοκαιρινή διάθεση της 29χρονης με τις αιώρες και τα cocktails μας ξαναήρθαν στο μυαλό και κάποιες καταθέσεις ψυχής που έκανε πρόσφατα για πρώην σχέσεις της –  όπως «Ο Russell Brand; Αυτός ήταν σχέση μου πριν από 100 χρόνια»  ή «έχω κάνει αποχή από το σεξ και 6 μήνες»- κάνοντας τις χωρισμένες όλου του κόσμου να νιώσουν υπέροχα.  

Διαβάστε ακόμη:

Beachwear beauty edition: Όλα όσα πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της παραλίας

Beautiful Life: 5 απλοί τρόποι για να ομορφύνετε τη ζωή σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα