Katy Perry: Δείτε τα 4 διαφορετικά looks με τα οποία εμφανίστηκε στο Superbowl

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και χτες το βράδυ διεξήχθη το Superbowl ή αλλιώς ο τελικός του πρωταθλήματος Football show που καθηλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια θεατές στους δέκτες τους. Η πρωταγωνίστρια όμως του πολυδιαφημισμένου αθλητικού γεγονότος δεν ήταν οι αθλητές αλλά  η τραγουδίστρια Katy Perry (με guest stars τον Lenny Kravitz και την Missy Elliott) η οποία κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, πραγματοποίησε μια σειρά από φαντασμαγορικές εμφανίσεις που αποτελούνταν από φωτιές, διαμάντια, αστέρια και κρύσταλλα Swarofski. Η 30χρονη star στις τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις επί σκηνής εμπιστεύτηκε την υπογραφή του σχεδιαστή  Jeremy Scott ή αλλιώς του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Moschino.

Οι αλλαγές των ρούχων γίνονταν από τραγούδι σε τραγούδι και παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα looks της τραγουδίστριας.

Στη συγκεκριμένη εμφάνιση η τραγουδίστρια επέλεξε σύνολο με «κεντημένες τρισδιάστατες φωτιές» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον ξένου Τύπο τα μποτάκια που φόρεσε ήταν διακοσμημένα με 12.600 κρύσταλλα Swarovski.

Katy Perry

Στην επόμενη εμφάνισή της η star  αιωρούνταν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο αστέρι οπότε επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα κεντημένο με αστέρια.

 

Katy Perry

Στην συνέχεια η Katy εμφανίστηκε στη σκηνή με μία pin up διάθεση φορώντας ψηλόμεση πολύχρωμη φούστα συνδυασμένη με crop top στα ίδια χρώματα.

Katy Perry

Στην τελευταία της εμφάνιση η δεσποινίς Perry επέλεξε φούτερ κεντημένο με διαμάντια και κατάφερε να ανακηρυχτεί χωρίς πολύ προσπάθεια η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Katy Perry

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα