Katie Holmes: Ξέρουμε το μυστικό για τα τέλεια μαλλιά της

Η Katie Holmes είναι από τις γυναίκες που έχουν κάνει κάποια συμφωνία με το σύμπαν κι έτσι είναι προικισμένες με τέλεια επιδερμίδα (εδώ έχει βάλει και η Olay το χεράκι της) αλλά και τέλεια μαλλιά. Η λαμπερή ηθοποιός έχει από τα πιο όμορφα, πλούσια και περιποιημένα μαλλιά στο Hollywood και όπως εκμυστηρεύτηκε στο people.com δεν κάνει κάτι πολύ σπουδαίο για να τα διατηρήσει έτσι.

Βλέπετε, εκτός από international spokesperson της Olay (η τέλεια επιδερμίδα που λέγαμε…) είναι και συνιδιοκτήτης και spokesperson των προϊόντων Alterna. Πρόκειται για τα πιο τέλεια, luxurious και αποτελεσματικά προϊόντα για μαλλιά που έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Ποιο από όλα όμως ευθύνεται για τις τέλειες τούφες της; Ενώ περιμέναμε να ακούσουμε για κάποια πανάκριβή μάσκα μαλλιών η απάντηση μας εξέπληξε…

Η Katie χρησιμοποιεί το ξηρό σαμπουάν Bamboo Style Cleanse Extend Dry Shampoo 27€, femall.gr ανάμεσα στα λουσίματα και αυτό είναι που δίνει τέλεια κίνηση, λάμψη και …μυρωδιά στα μαλλιά της. Πρόκειται για ένα ξηρό σαμπουάν που είναι κάτι ανάμεσα σε …ξηρό σαμπουάν και σπρέι υφής. Μια διάφανη πούδρα που απορροφά τη λιπαρότητα χωρίς όμως να αφήνει κατάλοιπα και να βαραίνει τα μαλλιά. Όσο για το άρωμά του, το δοκιμάσαμε και μυρίζει σαν φρεσκοπλυμένα σεντόνια και καθαριότητα. Ναι, είναι τελικά τόσο εύκολο να αποκτήσουμε κι εμείς τέλεια μαλλιά με τα κατάλληλα προϊόντα και δεν υπερβάλλουμε, το χρησιμοποιήσαμε ανάμεσα στα λουσίματα και πλέον μας έχει γ΄νει εμμονή!

Δείτε ακόμα:

Αποκλειστικό : Η Έλενα Παπαβασιλείου κουρεύτηκε

Τι φόρεσαν οι celebrities που έδωσαν το παρών στο fashion show των Mi-Ro;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα