Kάτια Ζυγούλη: «Η σκέψη του νυφικού σχεδόν με τρομοκρατεί»

H Κάτια Ζυγούλη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Peoplegreece. 

Ο Σάκης σε πολλές συνεντεύξεις του έχει πει πως η πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του δημόσια πέρυσι το καλοκαίρι, στη βάφτιση της μικρής Αριάδνης, του τρίτου τους παιδιού, δεν ήταν η πρώτη πρόταση που της έχει κάνει. «Κάθε χρόνο της κάνω», είχε πει χαρακτηριστικά. Η ίδια η Κάτια, στη συνέντευξή της στο People εξηγεί το λόγο που δεν την αφορούσε ιδιαίτερα το θέμα γάμος μέχρι σήμερα, αλλά και αυτό που την έχει κάνει πλέον να το βλέπει διαφορετικά.

«Όλο αυτό με το γάμο δεν το καταλαβαίνω. Τι θα πει «τελικά να παντρευτούμε, να πάμε στην εκκλησία»; Οι ψυχές μας είναι ένα και το αυτό. Ποτέ δεν με ένοιαζε ο γάμος ως τελετή. Και μόνο η σκέψη του νυφικού σχεδόν με τρομοκρατεί. Απλά τώρα θα είναι αλλιώς, γιατί θα συμμετάσχουν και τα παιδιά. Και νομίζω πως ειδικά η Αναστασία έχει καταλάβει ότι θα γίνει μια οικογενειακή γιορτή και έχει ενθουσιαστεί πάρα πολύ, ονειρεύεται πως θα είναι η παράνυμφός μας. Για τα παιδιά μπορώ να βρω κι ένα νόημα πιο ουσιαστικό. Θα είναι ένα πάρτι για όλους μας. Κατά τα άλλα, όλο αυτό με το γάμο ως διαδικασία ποτέ δεν με γοήτευε. Και δεν είμαι καθόλου αντισυμβατική. Είμαι πάρα πολύ συντηρητική. Μια πολύ κλασική μαμά και σύντροφος. Απλά ο γάμος ως γάμος δεν με αφορά», δήλωσε. Οι γονείς της δεν ασκούσαν πιέσεις στο να παντρευτούν, δεδομένου πως είναι τόσα χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά; «Οι γονείς μου πήραν από πολύ νωρίς απόφαση πως θα κάνω αυτό που πιστεύω εγώ πως πρέπει να κάνω, όχι με τσαμπουκά ή με επανάσταση, αλλά αφού αυτό είναι που με εκφράζει, δεν μπορούν να μου επιβάλλουν κάτι, ούτε να με πιέσουν».

katia zigouli people 97 (1)

Μάλιστα η Κάτια παραδέχεται πως η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη τόσο για την ίδια, όσο και για τον Σάκη. «Επειδή το πρώτο μας παιδί ήταν δώρο έκπληξη, θεώρησα μέσα στο μυαλό μου πως θα είμαι πολύ ευτυχής αν θα είναι κορίτσι, ένιωθα πως ήταν πιο κοντά μου και θα ξέρω τι γίνεται. Βέβαια, τελικά τα κορίτσια είναι πολύ περίπλοκα. Μεγάλο μάθημα. Θυμάμαι πως με το που γέννησα την Αναστασία, με το που βγήκα από την αίθουσα τοκετού, ρώτησα το γιατρό μου πότε μπορώ να κάνω δεύτερο. Πετούσα στα ουράνια με όλο αυτό που έγινε, έλεγα «τι είναι αυτό το πλάσμα;». Ήθελα πάρα πολύ το δεύτερο. Τελικά πιο απρόσμενα ήρθε το τρίτο, αλλά φέρνοντάς μας την ίδια ευτυχία. Μεγάλος μύθος πως σε προστατεύει ο θηλασμός από εγκυμοσύνες! Πάντως είμαι πανευτυχής που είναι τρία. Έχουν υπέροχη δυναμική, το δέσιμο μεταξύ τους αλλάζει, αλλάζουν διαρκώς συσχετισμούς, είναι μια ροή ενέργειας μοναδική».

Σήμερα η μικρότερή της κόρη είναι 2 ετών. «Η Αριάδνη είναι πλέον 2 ετών και είναι σαν να τρέχει να προλάβει την Αναστασία και τον Αλέξανδρο. Περπάτησε πριν γίνει 11 μηνών, μίλησε πολύ γρήγορα. Τώρα όχι απλά συντάσσει προτάσεις, αλλά μου κάνει παζάρια, με παίζει στα δάχτυλα!». Δεν είναι η πρώτη φορά που τη ρωτούν αν σκέφτονται την πιθανότητα ενός τέταρτου παιδιού, όμως η Κάτια με ειλικρίνεια, μοιράζεται τις σκέψεις της. «Δεν το αποκλείω ένα ακόμα παιδί. Το σκέφτομαι. Για την ακρίβεια, η μία Κάτια το σκέφτεται θετικά και η άλλη Κάτια λέει «πάρε μια ανάσα, καλά είσαι με τα τρία». Αλλά κάθε παιδί είναι μια νέα ιστορία, μια νέα σχέση, μια μαγεία. Μια υπέροχη έκπληξη!»

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Δείτε επίσης:

Κάτια Ζυγούλη: Όλη η αλήθεια για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά

Η μεγάλη ανατροπή: Η Κάτια Ζυγούλη σε ρόλο παρουσιάστριας

Κάτια Ζυγούλη: Δείτε 8 εμφανίσεις της ροκ μαμάς που έκλεψαν την παράσταση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα