Kάτια Ζυγούλη: Αποκαλύπτει τι θα κάνει επαγγελματικά, όταν ολοκληρωθεί το Mad Walk

Γιατί απέρριψε όλες τις προηγούμενες επαγγελματικές προτάσεις που είχε μέχρι σήμερα, γιατί δεν πήγαινε καλεσμένη σε εκπομπές και δεν έδινε συνεντεύξεις και αυτό που ετοιμάζει επαγγελματικά και σύντομα θα ανακοινώσει και επίσημα, μετά την ολοκλήρωση του Mad Walk, το οποίο θα παρουσιάσει, επιστρέφοντας στα πράγματα της μόδας, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για όλα.

«Όλα αυτά τα χρόνια είχα προτάσεις για πολλές διαφορετικές δουλειές. Δεν ένιωθα, όμως, πως είμαι έτοιμη και μπορώ να το φέρω εις πέρας όπως εγώ θα ήθελα. Επέλεξα να μη μοιράσω το χρόνο και την ενέργειά μου.

Με ρωτάς γιατί δεν πήγαινα καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές ή γιατί δεν έδινα συνεντεύξεις. Δεν υπήρχε και λόγος. Ένιωθα μια τρομερή ανάγκη να προστατεύσω την πραγματικότητά μου και δεν ήθελα να πάω να εκτεθώ ανούσια. Άλλωστε, οι συνεντεύξεις είναι για μένα ένα κομμάτι της δουλειάς μου.

Αυτή την εποχή, επαγγελματικά, υπάρχουν δύο διαφορετικά projects, στα οποία στρέφω την προσοχή μου. Όλα αυτά τα χρόνια μού έλειψε η επαφή με τους ανθρώπους της μόδας και η δημιουργικότητά τους. Tο Mad Walk με φέρνει ξανά στα δρώμενα της μόδας, με κινητοποιεί εσωτερικά. Παράλληλα, προετοιμάζω ένα κοινωνικό δίκτυο που έχει να κάνει με νεαρές μητέρες, τα μωρά και τις ανάγκες τους. Δουλεύω εδώ και μήνες πάνω σε αυτό, το κάνω με την ψυχή μου και όλο αυτό με γεμίζει.

katia zigouli people 97 (7)

Με τη μητρότητα έγινα πάρα πολύ ευαίσθητη. Ήμουν και πριν, αλλά τότε εκδηλώθηκε πολύ έντονα. Δεν άντεχα να βλέπω ειδήσεις, όλα αυτά τα δυσάρεστα νέα. Ειδικά τότε, με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης, έκλαιγα βλέποντας ειδήσεις για μαμάδες που εγκαταλείπουν τα μωρά τους και έλεγα «μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα σπίτι!». Δεν το χωρούσε το μυαλό μου όλο αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα
– ενώ πριν ήταν σαν να μην το βλέπω, δεν το παρατηρούσα με την ίδια ευαισθησία. Μπορεί να στενοχωριόμουν πιο πολύ για ένα γατάκι στο δρόμο, δεν είχα επαφή με μωρά, δεν ήξερα την πραγματικότητα, τα άκουγα και δεν τα άκουγα. Μετά έγινα πολύ ευαίσθητη, κυρίως στα θέματα των παιδιών.

Το να βγάζω τα δικά μου χρήματα δεν μου έλειψε, γιατί συνέχισα να κάνω επιλεκτικά δουλειές αυτά τα χρόνια. Πάντα στη ζωή μου είχα τη θετική πεποίθηση πως όλα θα μου πάνε καλά – και ακόμα την έχω. Πιστεύω πως πάντα θα έχω τη δυνατότητα να κερδίζω τα προς το ζην, να είμαι ευτυχισμένη, να είμαι καλά στη ζωή μου. Είμαι της φιλοσοφίας πως ό,τι πιστεύεις αυτό και ελκύεις και το έχω δει να γίνεται στη ζωή μου πολλές φορές».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Δείτε επίσης:

Κάτια Ζυγούλη: Όλη η αλήθεια για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά

Η μεγάλη ανατροπή: Η Κάτια Ζυγούλη σε ρόλο παρουσιάστριας

Κάτια Ζυγούλη: Δείτε 8 εμφανίσεις της ροκ μαμάς που έκλεψαν την παράσταση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα