Κάτια Δανδουλάκη: Η δύσκολη περίοδος της κατάθλιψης και η επίσκεψη σε ειδικό

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από την κατάθλιψη, αλλά και για τη βοήθεια που ζήτησε από ειδικό.

«Με το που έφυγε ο Μάριος από κοντά μου, έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί δεν ήθελα να προλαβαίνω να σκέφτομαι! Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο. Αυτό κάποια στιγμή με εξόντωσε και έπαθα για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάθλιψη. Ευτυχώς την κατάλαβα σε πολύ αρχικό στάδιο, την έβαλα κάτω και την πάτησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος της απαισιοδοξίας. Εγώ κοιτάζω τον ήλιο πάντα, μου αρέσει το φως και απεχθάνομαι το σκοτάδι. Αντιμετώπισα το πρόβλημα στη ρίζα του και σε έναν-δυο μήνες βρήκα ξανά τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός στο You.

Διαβάστε ακόμα: Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε δημόσια επισκέφθηκε ειδικό για να το ξεπεράσει. Τι επεσήμανε η ίδια σχετικά με αυτό; «Ζήτησα βοήθεια γιατί δεν αναγνώριζα πλέον τον εαυτό μου. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος να κάθομαι όλη τη μέρα στον καναπέ και να κοιτάζω το ταβάνι και να μην θέλω να ακούσω για θέατρο. Να μην θέλω να δω άνθρωπο και να μην απαντάω στο τηλέφωνο!
Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα