Κάτι τρέχει με την Cameron Diaz: «Είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστώ γυμνή σε ταινία»

Η Cameron Diaz είναι πιο όμορφη από ποτέ. Αυτό αποδεικνύεται από τα σχόλια που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο εδώ και κάποιες ώρες, με στιγμιότυπα  που διέρρευσαν από φωτογράφιση που πραγματοποίησε για λογαριασμό ανδρικού περιοδικού. Η όμορφη ηθοποιός στην συνέντευξη που παραχώρησε στο τεύχος Αυγούστου που το κοσμεί, μίλησε μεταξύ άλλων για την ηλικία της αλλά και το γεγονός πως θα εμφανιστεί τελείως γυμνή στην νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει με τίτλο «Sex Tape».

Το σενάριο θέλει την Diaz να υποδύεται την Annie η οποία μετά από κρίση στο γάμο της γυρίζει sex tape με τον σύζυγό της Jay (Jason Segel), σε μια προσπάθεια να σώσει την κατάσταση. Η ηθοποιός δήλωσε για ο νέο της έργο: «Είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστώ γυμνή σε ταινία. Αλλά και ο Jason γδύνεται επίσης. Είναι απλά μέρος του ρόλου και έτσι το έκανα. Θα δείτε τα πάντα».

Γιατί όχι, από τη στιγμή που το κορμί της είναι πιο καλλίγραμμο από ποτέ. Η 41χρονη μίλησε επίσης για το θέμα της ηλικίας της και για το ποια είναι η σχέση της με το χρόνο: «Μου αρέσει που είναι 41. Το αγαπώ. Έχω απαλλαχθεί από πολλά περιττά πράγματα. Και κυρίως από το φόβο. Είναι η καλύτερη ηλικία. Είναι τότε που μια γυναίκα ξέρει πώς να διαχειριστεί τις καταστάσεις ή απλά δεν την ενδιαφέρει και πολύ. Σταματάς να φοβάσαι. Δεν σε ενδιαφέρει τι πιστεύουν για σένα οι άντρες».

Η εκρηκτική Cameron το τελευταίο διάστημα βγαίνει με τον κατά 6 χρόνια νεότερό της, κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος «Good Charlotte», Benji Madden και από ό,τι καταλάβαμε δεν την ενδιαφέρει και πολύ η άποψη που έχει αυτός για εκείνη.

Διαβάστε ακόμη:  

Cameron Diaz – Benji Madden: Η κοινή εμφάνιση που επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι

Βρήκαμε το δαχτυλίδι της Cameron Diaz

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα